Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

The Hobbit 3 - The Battle of The Five Armies

Hello readers.


I watched The Hobbit Movie Marathon yesterday.
The Hobbit Trilogy invitation by Tgv Cinemas accepted with big heart. Thank you Tgv.

Ikut jadual pukul 5 we start and the shows will end at 2.45 am. But due to a technical problem, we only managed to watch The Hobbit 2 and the Finale - The Hobbit - The Battle of Five Armies.

My review ..
Definitely The Hobbit 3 is the most interesting Episode.
The dragon dead in this Episode. Find out yourself who kills he dragon ya. Jeng .. jeng .. jenggg .. haha.
The ending gave me a mix feeling.
I fall in love more with Legolas. He has a good heart *sobs*
I ada rasa nak pegi tengok lagi. Hehe.
I'm sad cos there will be no more Hobbit after this. THE END.

Haha .. tak nak cerita banyak nanti tak surprise la kan tapi peminat-peminat Hobbit sila terjah panggung bermula dari hari ini. Please book your ticket early as the cinema is expected to be full house especially during weekend. I is so penat sebab melayan wayang 5 jam semalam *patut 9 jam* dengan 'break' hanya setengah jam.

By the way, sempat Window shopping masa setengah jam 'break'.  Baju-baju di H&M sangat murah sebab ada big discount.  Tapi  tu bukanlah baju H&M yang saya pakai.  Tu sweater ROMP, blouse Elle dan jeans Levi's lama yang masih boleh dipakai lagi. Yeayy!! *perasan kurus* haha.

11 comments:

faraherda.razalan said...

Ala KC, nape bgtau yg DRAGON TU MATI! Baru nak tgk! Hahahaha!

lia ummiirfan said...

dargon mati?? wahh kena tengok ni.. :))

Sherry said...

nice review :D hehe.. nice pic too

Fiza @ Zah said...

x bestnya ada SPOILER bagi tau dragon tu mati.. huhuhu

Anis Athia said...

tak sabar nak tengok! tapi final exam dah nak dekat >_<

Misz-ella Ismail said...

@faraherda.razalan .. sikit je kc bagitau. Camana dia mati farah kena find out sendiri tauuu.

Misz-ella Ismail said...

@lia ummiirfan,

Yes. Cepat2 pegi tengok camana dia mati. Suspen tuuu.

Misz-ella Ismail said...

@Sherry

Mine simple one. Others review detail and long ooo.

Misz-ella Ismail said...

@Fiza @ Zah.. how dragon mati .. dimana dia mati thats for you to chekidaut, k .. banyak lagi persoalan tak terjawab unless if u have read the novel

Misz-ella Ismail said...

@Anis .. sila curi masa. Stress release, dik

Anonymous said...

pstt...hanya sesuai ditonton wanita yg datang bulan jer..lelaki tak boleh tengok nanti miss SOLAT...