Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Down

Down with headache.
Lama sangat dah tak kena sakit kepala.
I even forgot when was my last headache.

Dan sakit belakang tiba-tiba saat sedang buat kerja tadi.
Tiba-tiba tersentak urat saraf belakang pinggang.
Heyyy .. masa untuk 'off' dari 'outdoor' lah.
Masa untuk merehatkan otot-otot badan dan urat saraf. So duduk diam-diam. Makan ubat dan rehat.

Girlfren aku cakap .. aku nampak lebih muda dan cantik masa sakit. Dia nak bagitau mekap, melawa dan berhias men tua kan aku la tu ..*tehehe*



3 comments:

Amanda Suria said...

SA pun tgh down disebabkan demam...hehehe...harap2 x berlarutan...get well soon Kak Cik..kadang2 sesekali x mekap bagus untuk kulit kita bernafas kan...

Diana Rashid said...

rehat kan diri kakchik..:)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

KC kena rest juga kadang2

yong smlm OFF dr keje

amik cuti sendiri hehe