Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hip Hop Family On Holiday



Helloooo .. 
Me and my hip hop family is on holiday.  Despite few matters yang melanda lately saya masih berjaya menyelitkan diri ke dalam Family trip ini.  2 days yang sangat fun and today we are going back to KL.  Hope the traffic will be kind to us.




Few photos buat lepas gian kepada jari yang dah lama tak mengetuk di sini. Nanti Misz-ella cerita 'What's the happenings' ye. We are having a great time spending quality times bercanda di sini with our not so complete family. Ramai tak dapat join .. *sobs*.  Ok bye.

3 comments:

Kakcik Nur said...

Masa berkualiti bersama keluarga memang sangat berharga... :)

Nik Azidah said...

Kak chik kat mana ni? cantik view...lama dah sy tak menjengah kat sini :)

~Inni Osman~ said...

mcm dkt penang....