Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sky Deck Promotion! RM20 only with purchase of Ramadhan Buffet at KL Tower!


Hello readers ..

I entered the Sky Box again!
Yahh .. My second time here. This time with bigger group.
Thank You KL Tower for accepting us as their guests.

Walau sudah dua kali ke Sky Box *juga dikenali sebagai Sky Deck*, Misz-ella tetap teruja. Sebenarnya Misz-ella memang sayangkan Menara Kuala Lumpur, nak pulak Open deck ni. Tiap kali nampak pemandangan Kuala Lumpur dari sini, tiap kali itulah "I am so happy" Kuala Lumpur adalah sangat 'menawan hati' dari sini. Baca pengalaman pertama Misz-ella di sini ye.


*Gambar dari https://www.facebook.com/officialmenarakl/*
Aiman and Leoniel Dg followed me. Phewwwww .. bumbung-bumbung bangunan terkemuka di Kuala Lumpur di bawah kita jer*Gambar dari https://www.facebook.com/officialmenarakl/*
Blogger Tommy Tong .. ummmm .. macam tengah shooting iklan, kan. Hehehe.


*Gambar dari https://www.facebook.com/officialmenarakl/*
Blogger Fatin Bella yang comel tu pun ada


*Gambar dari https://www.facebook.com/officialmenarakl/*
My bestfriend Blogger Elana. Wahhhh .. berani nya kau berbaringan di Lantai Kaca Sky Box tu!


*Gambar dari FB Elana*
Finally .. gambar kita bertiga. Me and both my bestfriends .. It was a bit hazy tapi to be honest the view is still awesome! Sangat best! Sangat menarik bila dapat melihat seluruh bandar Kuala Lumpur dari sini.  Sky Box boleh menampung 4 orang dalam satu masa dengan berat maksimum 600 kg. Haaa .. jangan ragu-ragu ye. Jemput masuk dan rasailah pengalaman di Sky Box ini macam kami. Rugi rakyat Malaysia nak pulak Warga KL kalau tak cuba. Best! Hinggakan Misz-ella sanggup datang dua kali.


*Gambar dari FB Elana*

*Gambar dari FB Elana*

Bayaran masuk ke Sky Box @ Sky Deck yang terletak di MH05, pada ketinggian 300 meter dari aras laut adalah RM75 untuk Warganegara Malaysia.Dengan Eliey Sahad, Pengurus Komunikasi Menara Kuala Lumpur dan Sara juga dari Menara Kuala Lumpur bersama dengan rakan-rakan blogger yang lain. Best tau Open Deck di KL Tower ni .. dengan hanya RM75 bukan sahaja kita akan dapat peluang bergambar di Sky Box malahan ...


*Gambar dari FB Leoniel*
Boleh posing seperti ini di mural-mural yang terdapat di Aras ini. Oh Leoniel my Angel .. Hehehe.


Dan sebelum balik, jangan lupa rakamkan gambar kenangan di ruang lobi KL Tower ini dimana disini silingnya terdapat kubah kaca besar yang indah dan bersinar memikat hati.  Kubah tersebut telah direka oleh pereka dari Iran dengan teknik 'Muqarnas' *dekorasi tiga dimensi dalam senibina Islam* Cantik! Rugi you all kalau tak bergambar dengan kubah ini.


Bersempena dengan kedatangan bulan Ramadhan, KL Tower membawakan Buffet Ramadhan di Megaview Banquet Hall bermula dari 11 Jun - 3 Julai 2016 pada harga RM99++ (Dewasa) dan RM59++ (Kanak-kanak). Berita baiknya adalah dapatkan Harga istimewa ke 'Sky Deck' iaitu RM20 sahaja seorang dengan setiap pembelian Buffet Ramadhan tersebut. RM20 dari harga sebenar iaitu RM75!! Diskaun sebanyak RM55 tu you alls .. Penjimatan yang sangat besar, kan.

So Jom kita berbuka puasa di Puncak Tertinggi di Kuala Lumpur dan sambil-sambil tu boleh kita pergi ke Sky Deck dengan potongan harga istimewa. Bawak handphone sepenuh bateri sebab kita akan ber 'picca-picca' tanpa henti. Yeayy!!

Jangan lupa ikuti Facebook KL Tower di https://www.facebook.com/officialmenarakl/ untuk update terkini dan gambar-gambar cantik. 0 comments: