Wednesday, June 16, 2010

Aerobic is Fun - Pt 3

Yess ... Frens ... Aerobic is fun.  U can mark my words ya !!  If it's nt fun i hve pull my leg earlier ... gi buat bnda lain slain dr aerobic.  Tp dsbbkn it's fun .... that's y i'm here.  Kalo x caya tnya cikgu dn kwn2 aku kt bwh ni.  Hehe .. sempat lgi buat lawak eh ... mcm la gmbr blh brkata2 kt korang.  Seronok tau korang .. It's fun and affordable ... nk plak class aerobic by Rozza Studio ni.  Kalo korang jenis yg sukakn glamer, status n lifestyle ..  gi join Clebrity Ftness ker ...  True Ftness ker .. Clifornia Ftness ker ..tp aku x cmtu.  Aku no hal nya .. yg penting aku blh brexercise dgn selesa dn dpt maintain akunya stamina dn keep fit.  Aku kn suka makan ... kna la rajin burn back the calori, kn.  Kalo dfikir2kn blik, rasanya aku lbh rela spport fitness studio yg run by individu cam Rozza ni dr join ftness centre yg bsar dn glam tu ... Dgn Rozza Studio ni ada personal touch dn blh lbh kurang ... Kalo kt Ftness Studio yg bsar2 tu ko kna fllow dia nya Rules & regulations ... leceh ... leceh ... 

Sessi prtama kelas ari Selasa spt biasa  dimulakn dgn Aerobik steps lead by Rozza .... 2nd session  was Bellydance, lead by Fida. Alahai ... rasa nk trcabut pinggang aku dibuatnya ... aku ni dh la keras ... so bila disuruh 'shimmy' tu ... rasa kelakar la plak. Tp buat tetap buat tinggal lgi aku gelek x cantek arr ... Aku ni pndai lompat2 je kwn2 ... hahaha ...

A bunch of happy faces here ..
Muka segar dn ceria slps exercise
Dlm rmai2 ni Azel, Shireen & Dilla plak x da
Alahai ... susah btl nk mke sure sume ada, kn ..
Nk wat cmna ... dh korang ada hal lain.

Ambek gmbr lps class ... hahaha ...
Tgk la Si Mary yg mesra kamera tu ..
dh mcm kakak duyung lak aku tgk ..  hehe ..
Mary ni senang sgt2 tau, nmpk kamera je trus pose ..
dia x da malu2 nya ... hahaha ..
Yg bju dn tudung pink tu Hani
Msa mula2 dulu susah gak nk rapat dgn dia
tp skrg dh ok dah ... now she always join us fr minum2 aftr class
Kk Zana dn Miss Pinky x yah citer arr ...
dh slalu kuar kt Blog aku nih ... hehe ..

Wah ... skrg ni kt class dh byk muka2 baru.  Bgus2x ... biar tmbh meriah.  Aku pn x da chance  lgi nk kenal dgn new student ni.  Actually kt SU ni ko buat apa pn boleh jln, sbb marketnya bsar.  Population kt SU pn dh mkin mningkat skrg ni.  Mlm2 kt SU ni hppening beb ... especially kedai runcit dn restoran .. x da yg lengang, nk plak musim2 bola ni ... kedai mamak penuh ... untung mamak tu, kn!!  Mcm tu jgak dgn kelas aerobik.  Rozza Studio ni satu2nya Dance & Fitness Studio yg ada kt SU ni.  Kalo si Rozza blh double up dia nya promotion, lgi meletop kot ... hehe ... ramai lg yg x tau ada Dance & Fitness Studio kt SU ni.

Dlm byk2 method of exercise ....  my weakness is Pilates n Yoga ... bdn aku ni keras sgt arr ... susah btl nk dlenturkan.  Agak2nya la kn .... Yoga instructor tu train their body baper lma la bru bdn diaorg blh lembut camtu, eh ??  Hehehe ...