Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

3rd Intake Grand Cotton

Hello Readers.  Thanks for your support on Dari Jari-Jari Halusku.  Awak datang saya gembira even saya tak tau awak siapa.  Awak je yang tau saya tapi its ok lah .. i pray the best for both you and me even i realised people come, read then they have their own feelings.  Ada yang suka ada yang benci.  Ye. Hidup ini indah .. Allah bagi nikmat dengan berbagai cara.  Saya tak benci pun orang yang benci saya .. i dont have reasons to hate you.

Afterall i always think positive. Saya belajar menerima yang lain seadanya. In Sha Allah .. bersih hati kita tanpa sebarang cela. Ok dah-dah.  Cukup sudah Mukadimah Entry ala-ala motivasi penguat diri and now Tadaaaaaa .. i am glad to annouced that the 3rd intake of my beautiful English cottons has arrived.  More designs, luxury colours and sungguh ceria rupanya.  Jom kita cuci mata.





Warna-warna mewah bakal menghiasi kita di Hari Raya ini.  Opsss .. bukan Raya je .. English cotton by Grand Cotton Enterprise sesuai dipakai di mana sahaja, bila-bila masa.  Kain sungguh sejuk, sedap dibadan lawa dipakai. Boleh buat Gaun Maxi, boleh buat Jubah, boleh buat blouse. Buat Kurung Johor dan Kurung Pahang lagi la lawa. Gi mana-mana pun cantik sangatlah dengan English Cotton by Grand Cotton Enterprise ni. Ingat ye .. bukan Raya je .. English cotton kami sesuai dipakai di mana-mana sahaja. Di ofis boleh, di rumah orang kawin boleh, bubuh 'beads blink-blink' bawak gi Dinner pun boleh. Paling penting ... SELESA.

OK.  Ini cuma sikit ada ribuan pasang English Cotton yang cantik dan menarik dalam stok kami. Mesej/Whatsapp or email seperti biasa ~ 016-6223138 or kakchik_ella@yahoo.com.

Beli borong lebih murah so korang-korang dan korang, marilah! Minimum 10 pasang sahaja, jimat belanja.

Byeeeee ..







4 comments:

Diana Rashid said...

untuk buat gaun budak2 pun cantik ni kakchik..

JunAina said...

Tergoda...tergoda...

Kniedaz said...

alahai..rambang mata nengoknya KC

Irfa said...

mmg cantik sgt ;)