Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Telekung Lycra Lace WOW!!

Hai.  Assalamualaikum.  Good Morning. Selamat Minggu Baru.


My weekend was great. Doing this ... doing that .. meeting Him, She and Them. Antara Pasar Karat, Outing with family and Lantai Tari .. semuanya Misz-ella buat.  Alhamdulilah. I am enjoying my life.

OK .. hari ni nak cerita tentang Telekung Lycra Lace yang cantik dan WOW!! Hari tu Misz-ella bawak masuk 40 pasang .. ada lagi 17. Cantik. Sedap. Kemas. Sejuk. Berkualiti ~ Itu perkataan-perkataan yang paling sesuai untuk Telekung Lycra Lace pilihan Misz-ella ini. Jom kita tengok ..

Purple yang anggun dan  'Beige/Off White' ~ Lawa, kan 

Kuning Air dan Biru Gelap yang menawan. 

Mula-mula Misz-ella tak nak hijau tapi Yana cakap, Hijau itu warna pilihan Rasulullah .. Ambiklah. OK .. I listened to you Yana.  Then i also take the soft beautiful sweet pink.  Paling hot pink ni.  Paling banyak terjual.  Sangat menawan hati. 

And this is orange ye kawan-kawan.

Contoh selepas dipakai. Cantik, kan lace di dahi dan di dada tu .. kat hujung telekung pun ada lace jugak.  Lawa la kuning ni.  Misz-ella suka sangat. Ehhh .. abaikan muka selebet i tu ye.  Nak jadi model telekung haruslah muka polos tok leh bermekapan, kan.  Tak real la kalo bermekap, betul tak? Tehehehe.

OK.  Telekung ni betul-betul tinggal kurang dari 20 helai.  Misz-ella tak nak jual kat luar tapi nak offer kat Readers kesayangan. Sapa-sapa nak, Whatsapp Misz-ella kat 016-6223138 ye.  Boleh buat persiapan untuk Ramadhan dah ni.  Ramadhan kan tak lama lagi .. boleh la nak hadiahkan untuk mak ke, mak mertua ke, menantu ke, kakak dan ipar-ipar ke, diri sendiri ke, tersayang @ isteri tercinta or girlfren or tunang ke ... or buat yang nak kahwin, buat hantaran pun boleh.

Terus terang cakap, memang best pakai Telekung Lycra ni.  Elok cantik jatuh ke bawah .. Solat bawah kipas dia tak terbang-terbang.  Senang nak jaga. Kain pun sejuk, senang dibasuh, tak berbulu, fabrik sangat berkualiti. Misz-ella sejak pakai Telekunng lycra lace ni telekung lain dah tak nak dah.  Best sangat pakai .. tak panas, kemas, cantik dan yang paling penting selesa.  OK takmo kempen banyak-banyak dah tapi nak korang try. So ingat eh .. Whatsapp Misz-ella kat sini :- 016-6223138.  OK. Bye readers semua. Mekaseh baca.

6 comments:

Irfa said...

yang pasti kain berat dan tebal tak macam yg jual kat sini kan KC?
hihi

kakyon said...

solat lebih khusuk bila pakai telekong yg selesa di badan kan KC..

ummi aqilah (LM) said...

Nmpk berat dan jatuh elok je. Cantik

Klu kain yg ringan asik melayang je time tgh solat

Model tu cantik la kc:)

nadia said...

Ade lagi tak yang colour grey tu

nadia said...

Ade lagi tak yang colour grey tu

nadia said...

Ade lagi tak yang colour grey tu