Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hilang!!

I posted something on my blog, a few hours later i realised it was missing. Hurmmmmm ..

WHEREEEE?? WHYYYY??
Keliru. Sungguh Keliru.

And SAD. I berusaha mengupdet Entry menggunakan handphone S3 ni which i think memerlukan kesabaran yang sangat tinggi. Niat tak da lain .. nak share sesuatu dengan 'readers' but so sayang ..  the Entry dah hilang. *sobs*





5 comments:

Kakcik Nur said...

Buat post melalui hp memang perlukan kesabaran...itulah yang kakcik lalui...

zana fahmi said...

Samalah...kakpb pun guna S3, pernah jadi mcm KC juga. Skrg kakpb buat update gambar je lps tu guna laptop atau pc tulis entry. Itu yg kekadang lambat update.

pssst...cantiklah KC :) hp kakpb dah tukar tau. tengok kat whatsapp!

idzwa kamaruddin said...

sama laaa tak suka pakai hp susah nak edit semua tulisan..

Irfa said...

posting hilang
igtkan barang hilang, hihi

Kniedaz said...

entry pasal apa tu KC?