Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Art In The Park

19th October 2014 .. I went to the Launch of Art in The Part .. an event that brings contemporary Art into KL green spaces for Public enjoyment.

Awal pagi dah keluar.  The traffic was clear tapi tak da Parking kat dalam so we parked at the roadside and walked inside.  No problem cos for Misz-ella Walking is always Fun!! dan nasib baik tak kena saman.

The beauty about walking is we can stop and take photo.
Lets paint the town green. Wohohoho .. Saya selalu support Hijau. Hijau cantik dan baik, kan. Oooppss .. jangan politikkan ayat saya ok .. cos i'm not politician but i love green. Green technology, green colour, green earth .. I always going green.

One of the Model with the Art

Yang ni kan, bayar Misz-ella banyak mana pun rasanya i tak nak. Bukan sebab tak kreatif tapi takut terletop than Misz-ella ter 'opocot' depan orang ramai. Malu akak oii. Haha.

Lets fit into the frame

Friends at Art in The Park

Artist at Art in The Park  .. Please exclude me ya cos i definitely not an artist. One thing i learned, Artis yang berkarya begini sangat sempoi dalam gaya tapi sangat hebat dalam karya nya. A piece of their Art can be sell at 6 digits plus 2 decimal points you know.  

Lei Hannen, an Artist from Holland.  Ramah sungguh la Pokcik ni. I forgot already why he look at me but i busy pose pose. Hehe.

Hinggap by Umibaizurah Mahirismail or Umiclay Story. Umi is my best friend. I'm proud with her achievements .. series by series Art show delivered by her and she is flying again for next assignment next month. Gonna miss her for 10 days. sob.sob.sob.

Fallen Angel or Me and Umi called it Will You Marry Me by Nizam Abdullah. I suka sangat Art ni .. made from Scrap metal and car parts.  This unifinished form of an angel is meant to interact with the people in the part. Tengok dia terus rasa mahu bergedik bersama, kan. 

Pondok Pantun by Marie Hugo, a French participating Artist in Art in The Park. Dalam pondok tu ada banyak pantun-pantun Melayu.

Dah habis tengok .. jom kita jalan kaki cari kereta kita. We walked 2km that morning.  Art in the Part offer more Arts like sound art, dance art, Story telling, Art discussion, Art talk, Puppet show .. etc .. etc. Art In the Part Closing Ceremony will be on Thursday at 8:00pm but the event will last on 2nd November 2014 at Botanical Garden, Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur. Pergi la korang dengan keluarga semua .. sambil beriadah sambil menghayati karya seni mereka. Tak rugi.






3 comments:

Kakcik Nur said...

Orang yang kreatif ni tak pernah kering idea, kan? :)

Diana Rashid said...

menariknya tempat ni kakchik..pemandangan pun lawa nampak redup je..

CikLily Putih said...

bestnye, sangat kreatif diorg ni ek