Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Saturday Weekend

Very quiet Saturday. I had enough rest .. even awal pagi tadi dah ada program di luar rumah. Tiba-tiba bosan. Jom kita keluar .. i told Aiman.

Blogger Diana cakap i look so 'Adik-adik' bila pakai Spec dan bila bersama blogger-blogger lain. Haha. Adik-adik la sangat ye. Sekarang ni gi mana-mana i la kakak. I la yang paling Senior or to be exact 'yang paling tua'

Hello .. saya Aiman.  Saya anak Mama Ella. Aiman banyak mewarisi perangai Misz-ella .. salah satunya cepat kesian kat orang. Dah terbiasa kot didik dia camtu dari kecik. Misz-ella selalu pesan kat dia, doakan orang sekeliling kita .. if kita tak dapat tolong dia,  kita doakan dia. Mudah-mudahan Allah swt permudahkan urusan dia.

1Utama destinasi kita berdua.  We always love 1U. Dari dulu suka 1U. 1U macam ada Nostalgia tersendiri for me and family. Till now its still our favorite lah!!  Orang kata gaya Misz-ella macam orang muda. Ok jom beli baju 'auntie-auntie'.  Lawa baju ni. Simple but so comfy. Beli tak beli? Sebab harga boleh tahan mahal. Hurmm .. at last beli jugak sebab sudah jatuh cinta. Aiyooo .. i broke already. 😊



Early dinner at Delicious.  Delicious is always our favorite cos its really delicious. Memang puashati makan kat sini.

Someone is happy with his new gadget. Lepas ni boleh ambik gambar sambil swimming sebab 'waterproof' . Wahh hepi tahap nak lompat bintang 100 kali dia ni. Ohhh tak tak .. yang suka melompat tu Misz-ella. Kat class kalau dapat melompat, hepi gila!!  Alhamdulillah atas semua yang manis-manis lately.  Walau di pertengahan ada kelat dan pahit, pengakhirannya tetap manis. Ok bye. Kita nak buat benda lain pulak ni. Byeeee. 





2 comments:

Kakcik Nur said...

Kalaulah kakcik ni boleh memandu sendiri, mungkin kakcik juga akan keluar bersendirian bila dilanda kebosanan. Setidak-tidaknya, Ella ada Aiman sebagai peneman...

Cik Aann said...

best ade anak dah besar n boleh temankan pergi mana2 kan..

Hypoglycemia: Rawat dengan Energizing Soy Protein