Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Shah Alam Trees For Life

Warga Shah Alam .. atau sesiapa sahaja yang berdekatan dan berkelapangan, esok marilah kita join Program 'Shah Alam Trees For Life 2014' ni.

Projek tanam pokok secara bergotong royong.

Ada 4000 batang pokok untuk ditanam. Lubang dah siap dan pokok-pokok kecil dah diletakkan di tepi lubang .. kita cuma perlu bukak polibeg, masukkan dalam lubang dan kambus balik. Mudah, kan.

Dibuka untuk orang luar jugak. Just walk in and join the program. Goodies bag disediakan, refreshments will be serve. Mari kita sama-sama hijaukan Shah Alam. Pokok-pokok adalah 'filter' .. penapis alam sekitar .. makin hijau alam sekeliling kita, makin sihat hidup kita. Jom ramai-ramai jom. Jumpa di sana ..




3 comments:

msredcheesecake said...

Esok weekend nak tido kat umah...hhee

Daddy Ziyyad said...

best event ni!!
KC join ke?

saya keja la pulak pagi tu...huhu

Yana Halim said...

Jom la join u ols....bekerja utk dunia, beso pahala. :)