Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Satu Langkah Seribu Erti

Aerodance Class malam semalam ...

The night theme is Blink Blink .. 1 hour Non-Stop Latino Hi-Lo. Betul-betul mencabar stamina seorang tua macam Mizs-ella.  I am more than Forty beb .. Syukur .. stamina setanding dengan 20's and 30's.  

Kaki penat ... seribu langkah satu tujuan 
- agar lebih sihat

'Landing' kepenatan .. my mind has been working very hard lately and luckily .. You Are Not Alone, Ella. Alhamdulillah .. aku nak nangis terharu atas sokongan tak berbelah bagi yang aku dapat hari ini.  Life is a journey. Today is the day i made a big decision .. sekarang lah waktunya. One step big changes. Satu langkah seribu erti. Moga dipermudahkan segala urusan kami. Amin. 

Muka hepi lepas Aerodance Class. From Latino to the Bollywood famous Zhoobi Dhoobi .. meriah class kami malam ni. Penat dan puas!!  

Pagi 28hb October 2014 .. ke Kuala Selangor Misz-ella pergi. I'm taking a big step .. more and more steps and action will be taken after this.  Sila beri kerjasama or else See U In Court ya. This is No Kidding cos I am very serious.  Esok pagi nak gi KL lepas tu hope esok dapat tengok the property. Meanwhile .. malam ni masih ada rasa mahu melompat di lantai tari .. mahu beribu-ribu langkah lagi hari ini. Mahu lebih sehat. Mahu minda kuat. Mahu lebih positif.  Mahu kurus. Mahu sentiasa jadi "Supermom" .. kerana beribu-ribu langkah lagi menanti perjalanan hidup kita ini. Jom Blog reader kita bersenam ..


8 comments:

ComelComot said...

wah syoknya andai mampu bersukan macam u sis. dulu boleh lah sya macam sis, skg ada anak kecik sgt leceh bila nak join class2 cmni..huhu how i miss my bujang's moment.

Alin Marlini said...

kc...alin dah lama tak jogging akak exercise...badan pun dah lemau ni...huhuhuhu

Misz-ella Ismail said...

Cik Comelcomot .. i harap one day u dapat bersenam seperti dahulu

Misz-ella Ismail said...

Cik Comelcomot .. i harap one day u dapat bersenam seperti dahulu

Chekgu Azrine said...

Alahai.dh lama rin xbersenam tau kak chik..huhu..seronoknya jadi kakcik..dpt bersenam sellau..jeles

Anonymous said...

Muka k.cik ada iras pelakon norkhairiah..

Misz-ella Ismail said...

Jom Alin follow kc

Misz-ella Ismail said...

Rin,

Jgn jeles. Jom follow kc.