Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bihun Sup Sri Ala Kampung. Down U S3

Bihun Soup and Vege lovers .. I'm sure you love will love this Bihun Soup Ala Kampung. They have varieties of vegetables, beef slice, chicken slice, prawn, egg and Cili padi too for extra spicy.

Look at it .. Yummy !!

Its only RM6 for this big bowl of Bihun Soup
 So big portion i cant finished all. 


Restoran Sri Ala Kampung is situated at Jalan Medan Putra, Bandar Sri Manjalara, Kuala Lumpur. Dengar khabar dia ada banyak Menu lagi. Nanti Misz-ella check it out and share dengan readers kat sini ye.

By the way, my S3 phone carrying no 016-6223138 is currently down.  Dah beberapa hari tak boleh bukak. I'm so sad cos Data Plan kat dalam tu sangat 'friendly' ... Digi line sangat laju kat rumah i compare to line 'M'. Tambah sedih bila i cant ON the handphone untuk menjawab pertanyaan dari you all semua .. sob .. sob .. *sad*. 

Please wait my dear readers. Sebenarnya masalah dengan S3 ni dah lama tapi dia ON and OFF. After quite a while the problems rectified and dah boleh guna balik .. but this time dia Shut down terus. If i boleh ON dia akan berkelip-kelip kat awal pembukaan/intro je .. tak move ke mana-mana. I'm getting it fix now. Tak sabar nak baca message dari Blog reader. OK nanti kita cerita lagi. Byeee.

1 comments:

Amanda Suria said...

Memang nampak sedap...Bandar Manjalara dekat area Kepong x?huh kat sini payah la cari tempat makan sedap....semua dah pangkah dah.....KC...dia mintak tukar hp baru tu....hehehhe