Thursday, September 29, 2011

Tanda-tanda kita sayang orang ..

Tanda-tanda kita sayang orang :-
  • Bila terlalu sensitif dengan dia*cepat terasa*
  • Ada rasa rindu-rinduan bila berjauhan*dalam hati ada taman la tu*
  • Rasa kosong dan sepi bila dia takda
  • Senang terluka tapi senang pula memaafkan dia*rela telan segalanya*
  • Rela berkorban apa saja termasuk renangi lautan api*jgn percaya*
  • When your money is my money too*Uuuu .. I like. mata RM sungguh!!* Hihi.
  • Bila kita prihatin kat dia*Bukan setakat perhati je tau*
OK. Enough. Ada sapa-sapa mau tambah?

p/s : To my dearest close friends especially Kak Zana, Yanti n Kak Nani, rindu kat korang. Lama tak 'get together'. Korang pelengkap hidupku other than my family, adik beradik. 

10 comments:

kakcik said...

Yang penting, dia tahu kita sayang dia. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak..klu ngan HB okey la k.chik KLU NGAN pakwe jgnlah semua nk dikorbankn..nahassss nanti:)

Daddy Ziyyad said...

'rasa sepi dan kosong' tu boleh apply jugak kat blog/hobi...hahahaha

Tina Othman said...

indahnya bila ada yg sayang kan kc

eliyaezlinalias said...

Wahhhhh cam love guru la kc nehhhh

Mak Wardah said...

KC,
but RM tu yang paling tak tahan...

rara pinkmafia said...

bila jumpa hati bergetarrrrrr,heheheh boleh ke cm tu.

el said...

dah lama x rs mcm nieh..last terasa tuk en. asben hahahahahaha

MaMa AiNi said...

nice !! ..jiwang juga ella ni ya?.. :)

Rozzana said...

Ella...i suka part 'when ur money is my money too'..huhu...tapi i bukan mata duitan...