Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Perempuan suka intai perempuan

Entahlah kenapa .. Kita perasan orang suka intai kita. Bukan lelaki je, perempuan pun sama. Biasanya diaorang suka curi pandang .. dalam dok bersembang .. mata jeling ke lain. Nape eh? Ada yang tak kena gamaknya kita ni? Or dia suka dan admire tapi tak mau bertanya? Or cemburu 'maybe'?  Whatever .. ikut suka la diaorang nak buat apa. As for me, i take it positively. Sekurang-kurangnya .. walau umur kita dah 38 tahun, dah pegang 'title' mak selama 15 tahun, masih ada yang 'keep eye on me'.  Hmmm .. tetiba terasa diriku begitu berharga. Echewah .. perasan!! Hihihi.

19 comments:

Peri PiA said...

pewittt ;),mmg berharga

eliyaezlinalias said...

wajah kc ni sedap mata memandang...

inilah aku said...

best lah tu bila diri merasa di hargai...

Mamaleesya said...

kalo asyik pandang-pandang tu sebabnye muka kak ella pandang tak jemu. Dah pandang nak pandang lagi :)

Tina Othman said...

suka tgk kc kot, tu yg curik pandang tu =)

rara pinkmafia said...

tu maknanya sis HOTTTTT agik.hehe

DaddyDian said...

tu PERASAN kot!! haha~ steady lah kakchik!

Cik Ila said...

HOT momma! ;)

Daddy Ziyyad said...

cuba intai balik si pengintai tu...ekekeke

RashAtie said...

betul tu...kdg2 takut2 je...salah pakaian ke..atau ada benda kat muka...hihihihi...tapi kdg2 tu ada yg dtg menegur....dorg ingatkan kawan dorg..tapi salah org..hihihi..ye la pelanduk 2serupa...kann..dah kita tambah kawan.... (^_^)

lagi suka pikir positif dari negatif..tapi...kdg2 tu terlepas jugakkk...hihi

PinKy MoMMa said...

mungkin diaorg suka dengan gaya kite kan KC hehe..bagus! kite amik itu secara positive..

lain la kalau dia pandang pastu buat muka cebik2..tu dah lain tu huhu

Cik Ct said...

diorng pandang tang mne??.. hehe.. kalo ct kp ngn kwn2 pompuan mata diorng mse g kt bhgian breast ct.. ape tah!

Amirrah Zawani said...

weewit... kakak cun ni :D

My Little Diary said...

hi KC
miss u too... muuaahhhh

diana said...

kakchik lawa..:)

~diAhOntHeblOg~ said...

hehe..tu ler..habit sbnrnye..

MaMa AiNi said...

ini tandanya kakchik masih vogue !!..tak gitu?..he2x..

MamaYatie said...

uikkss...kc dah 38 ker?ingat baru 35 gitu...

mana tak ushanya kak chik oii..kc still menten bergaya, slim melim plak tur...jeles aii...

eelobor said...

huhuhu...ini entri ikhlas yang paling saya suka baca. cheewaaahhhh