Girlfriends ..

Tuesday, September 20, 2011

Si Cantek ni .. yang sokmo mukanya dalam blog cumil ku ini .. tak lain tak bukan ialah Ismayanti @ Pinky, Accountant kat DRB berkelulusan Master in Forencis Accounting and Financial Criminology ni 'dating' dengan kita hari Rabu malam tu. Jangan marah eh Yanti Kak Ella 'reveal' your job and qualification kat sini. I know you are low profile .. tapi .. blog ai ... suka hati ai lah nak tulis apa. Hihihi ... 

Lepas gi 'Open House' rumah one of our friend, kita sambung minum air panas kat kedai. Tak lengkap makan dan minum without the finale part which is 'Air panas'. Kita borak .. gossip .. gelak .. cerita tentang impian .. masa depan. Echewah .. cam serius jer. Hihi.

Pastu kita balik berbekalkan "Bread Butter Pudding" yang Yanti buat sendiri. Resepi dia dapat hasil dari skodeng blog Kakak cantek. Sayang betul Yanti kat kita eh .. sokmo tabur 'baja' supaya lebih subur dan gebu dari dia. Hahaha.


You Might Also Like

6 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail