Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Penghargaan buat kaki

Hadiah buat kaki yang banyak berjasa .. membawa saya ke sana sini ke mari samada dengan rela atau terpaksa. Rela masa kaki tengah syok dan ok lagi .. Terpaksa masa dah letih dan perit tapi tuan punya kaki masih takmo 'surrender'

Blink .. Blink Silver yang menawan .. hatiku tertawan. Kaki gembira ria dihias cantik di Hari Raya. Moga kaki lebih bersemangat untuk berjalan ke sana sini.


Moral of this entry :~ Jaga dan sayangi kaki kita.

7 comments:

Peri PiA said...

Cantik tip to toe ;) kc ku ini

Ct Arina said...

rina suke kalerkan kuku kaki. tp bukan dgn pewarna kuku. rina gune inai tube. pade rina, kaki nampak cantik & putih bile kuku tu berwarne merah. hihi^^

MamaEma said...

cantik kaki akak///

Mama Kembar 3 said...

ni Kaki gembira ria ke tuan kaki yang gembira nih? hehe

makdara TERdiva said...

wah! bling2 gituh!
bape inci KC :)

nazirah said...

wah comel kot kakak..
warna kelabu sesuai gitew ;)

rara pinkmafia said...

wahhh ada blink gitu.