Hai Friday ~ 23.9.2011

Thursday, September 22, 2011

Apa yang best hari ini? Sebab esok cuti eh? Oh tidak .. Esok ai kerja. Sebab Boss outstation eh? Oh tidak jugak .. Ada dia dalam bilik dia. Tak da apa-apa yang best sebenarnya, malah pagi Jumaat dimulakan dengan insiden main masak-masak di dapur sendiri dan sesampai nya di ofis kena marah gara-gara "Lupa". Padan muka. Nampak sangat tanda-tanda penuaan dah makin ketara ye? Hihihi .. Sib baik marahnya tak terlalu kuat. Kalau tidak .. bergegar opis kerana ai harini. Glamer sekejap ai u. Hihi.

Walaupun kena marah, ai tetap good mood. Ce tengok gambar ai .. bkn main berhias .. datang rajin la tu. Kalau datang malas, ibarat "pengkalan tak sudah" mama ai kata. Hihi. Owh .. hiasan-hiasan di atas muka adalah diconteng sendiri oleh jari-jari halus ai ye. Idak la molek sangat tapi ok la kot buat orang tak suka mekap cam ai ni kannnn .. Hihi.

Hmmmm .. esok petang ada Solat Hajat kat Sekolah Aiman sempena dengan PMR yang bermula 4hb Oktober ni. All the best Anakku. Mama love u so much. I know u have shown a great effort, ulangkaji sorang diri, buat latih tubi berkumpulan, buat revision dengan Kak Wani but don't push yourself too much .. nanti stress dan sakit susah. Exam dah dekat sangat tu. Kita berusaha dan berdoa tapi segala-galanya ketentuanNya. Ingat pesan mama sayang .. Untung orang lain-lain. Jangan sesekali berduka dengan kekurangan kita, jadikan kekurangan itu sebagai kekuatan untuk menghadapi tiap dugaan. Tuhan maha kaya, maha adil pada hambaNya. Tuhan sayang semua. Jangan mengalah dengan kelebihan orang lain. Work on your capacity.

Haih .. sebak pulak bila menyampaikan amanat buat anak di alam maya. Sentimental lebih la ai ni. Hihi. Got to go lah. Dah pukul 2. Kerja .. kerja .. Kak Senah dan Yati MC. Sib baik tak bape bizi arini. Eh .. Korang ber2 len kali nak sakit bagitau la ai ye .. boleh MC together-gether. Hihihi.




You Might Also Like

12 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail