Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Stim di Hari raya

Dalam berhari raya tu kan, pe kata kita pilih untuk menjalankan aktiviti "Steaming" bersama kesayangan. Sesekali bagus jugak kan dapat buat aktiviti 'Steaming during Hari Raya" ni. Lain dari yang lain gituwww. Hihi

Yang tengah telefon tu ialah Assistant kita kat opis iaitu Kak Senah. Dia la Tokey Steamboat iaitu subjek utama bagi entry ini ~ Steamboat during Hari Raya at Kak Senah's house.


With opismet Ayang Safiah.

AWASS .. Panas!! ~ 'Steaming in progess'

Yang ijo-ijo ni feveret kita .. rangup2 .. crunchy2. Kita makan banyak .. hoping that pasni mata leh ijo semulajadi. Hmmmm .. mimpi la kau Ella. Hihihi ..

Bola-bola menunggu untuk di setim. Pilih .. pilih .. mana satu pilihan hati??

Amboi .. QS Jue dan Fiza pilih 'seat' paling mahal ~ Depan periuk lagi. Nak makan banyak la tu .. Hihi. Ni baru rumah pertama di hari Jumaat hari 1 Malaysia itu. Pastu ada 3 rumah lagi. Dari pagi sampai ke malam i makan free. Meriah, kan raya kita. Hihi ..














7 comments:

Cik Eka said...

peh meriah lah kak siap ada setim2 lagi..hihihi

dah hujung2 ni kemain ramai wat open haouse kan

eelobor said...

wah...dasyat sungguh. steamboat buat jamuan raya... hihihihi

diana said...

kita suka steamboat..
bila entah nak pi makan lagi sebab suami tak minat.hehhe

eliyaezlinalias said...

idea menariklah steambot di jamuan raya!

Aku Ibu Muda said...

wahh...menarik :) dan2 tu rasa nak balik buat steamboat gak la...

wani belasah pakai rice cooker je...kih kih kih....

Ummiakid @ lily said...

waaa...sedapnya KC..steamboat ni peberet kite tau...selalu makan luor jerk...lom pernah masak sendiri...

alinac lover said...

smlm yong mkn steamboat jgk