Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sushi, Hi-Tea in A Room, Wondermilk Cupcakes, Mackerel Jeongsik


Sushi Box .. sooo yummy especially the Salmon Grill. Saya memang suka Japanese Food dari dulu lagi. Terima kasih Tukang Belanja. Rasa nak lompat-lompat masa ni sebab dah lama tak makan Sushi. Yeayy !!

Hi-Tea For 2 served in the Room. Macam tak percaya pada awalnya .. like a big surprise masa bukak pintu. Tq. Tq. Tq.

First time try cupcakes from Wondermilk .. ohhhh sedap.  I enjoyed bites by bites macam tak boleh berhenti. Cant stop eating and i keep on repeating it. Really good taste lah nanti kita repeat lagi. Tq darling for the 'belanjaring' my tummy is soo happy.

Mackerel Jeongsik from Korean B.Bap Cafe for me. Saya suka Makanan Korea. Grill Mackerel with the Banchan makes me happy!! OhMyy harini kita lupakan bacaan kalori. #nodiet is the hashtag of the day. Hahaha.

Wake Up To A Good Cause, my dear. Bangkit lah untuk perkara-perkara yang baik dalam hidup kita. Bersyukur masih boleh bernafas hari ini. Bersyukur masih boleh senyum. Bersyukur kerana dikelilingi mereka yang menyayangi. Do not forget to Thanks to life, Ok readers. Life is always sweet even there is a bitter in between. Alhamdulillah.


1 comments:

nadiah hanum said...

#Done follow...salam kenal...:) tergoda i tengok pic cup cake diatas tu..heheh