Cerita jalanraya dan cerita semalam

Thursday, September 29, 2011

Auw .. auww .. auwww .. ter stress sekejap. Susah sangat nak bagi 'signal' eh. Camna kita nak tau awak nak masuk simpang ke .. nak kiri ke .. kanan ke. Ishhh .. terbazir masa kita menunggu 'line clear' nak keluar simpang tau. Andai ku tahu  mana hala tujumu dengan 'signal' itu .. kan senang. Masa itu Emas .. seminit pun berharga .. nak pulak waktu pagi saat kita mengejar masa kerana enggak mau merah "Entry Card" kita. Luak kot Bateri kereta kalau guna 'signal'? Luak ke? Ce cite ..Ce info sikit kat kita. Jangan kedekutlah. Jalan raya milik bersama, jangan jual ikan*sellfish* ye. Kita pun bayar 'Road Tax' jugak, bukan awak je. Timbang rasa sikit. Baru ceria suasana di jalan raya. Betul tak?

Hai .. marah sangat sampai lupa nak bagi salam kat Readers semua. Ehem .. ehem .. *warm up suara dulu. Eh .. patut 'warm up* jari sebab jari yang bakal berterapi di entry ini suara tak da kena mengena* Hihihi.

Salam Jumaat kawan-kawan. Kita stress pagi ni tapi sekarang tidak lagi. Buat yang stress keja, i suggest u take a day break like what i did yesterday. Semalam kita cuti sebab ada urusan peribadi. Pagi kita sepi. Lepas Aiman balik dari sekolah, kita ajak dia gi hepi-hepi. Meh pollo mama gi bank, nanti mama belanja McD, pastu pollo mama pi salun. Mama belanja Aiman sekali. Camtu la "ayat menggoda" kita semalam. Luckily dia tergoda, maka the balance of the day kita berduaan, no more keseorangan*Ceriaaaa ..*

Buat rambut anak ai baik-baik ye ~ Camtu pesanan kita kat Amoi tu.

Two happy faces after the treatment. 
Pagi bersoloan, petang berduaan, malam bertigaan. Jadi Chef, Driver, managed to bersenam di siang hari (usually at night), go to the bank for money matters, berterapi di salun, malam berehat-rehatan ~ A Perfect Day for Me. Cuti yang sangat berbaloi-baloi.

You Might Also Like

21 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here