Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dia bahagia. Kita gembira.

Khabarnya kawan saya nak kawin. Dia bahagia .. saya tumpang gembira. Alhamdulillah. Moga termakbul semua doa dan impian dia. Insyaallah. Amin. *sudah terbau Nasi Minyak*

20 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat pengantin baru buat kawan KC tu :)

org nk dirikan masjid kita tumpang gembira dan doakan kebahagiaannya :)

Rai said...

tahniah utk kawan KC..saya pun tumpang happy..nk tumpang nasik minyak org tak jemput pulak kan.. hehehe..

CikPuan Ira said...

tumpang gembira jugak ;). suka kawinkawin nie

kakcik said...

Syukur Alhamdulillah. Semoga berpanjangan jodoh ke akhir hayat mereka. :)

miloais milo said...

tahniah dan selamat pengantin baru buat kawan uols....
moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

✿dazZdaEng✿ said...

nak tawen gak ..
eh ! hehhehe

ummiakid-lily said...

Alhamdulillah...jodoh dah sampai. Doakan muga segalanya baik² belaka..

cheqna said...

amin

@cu SaYaNg said...

syok nye nak kawin..hehehee

Mooniqueen said...

Alhamdulillah.... Jodoh dah sampai...

Chekgu Azrine said...

tahniah utk kawan kak KC ye!!:-)

eiela said...

selamat pengantin baru buat kawan kakcik. hope bahagia selalu..

faraherda. razalan said...

Tahniah utk kwn KC.

ak yuyunz said...

selamat pengantin baru untuk dia yer.. =)

jeBateja said...

Errr....majlis kahwin zaman lah ni.....gempak2 belaka....

ainnoraini said...

tahniah dan tumpang gembira utk kwn KC tu yee

Qaseh said...

salam, k.ila thanks alot bg buah tangan dekat saya :)

Ardini Humaira said...

amin.. semoga perkahwinan mereka diberkati ALlah
:)

wahida said...

tahniah dan selamat pengantin baru buat kawan KC...

Daddy Ziyyad said...

saya tumpang gembira juga dengar khabar kawan CK bakal berkahwin tu :)