Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Fikir Orang Lain Boleh Tak?

Memang sifat semulajadi kebanyakan manusia sukakan perkara atau benda yang 'at their favour.' In my life, ai terlalu selalu jumpa orang camni. Orang camni dia kira dia jer. Janji dia lepas. Orang lain dia punya hal. Janji dia senang. Kau susah aku tak kesah. Orang camni fikir dia jer .. tak pernah fikir orang lain. Selfish sungguh. Geram lah.

*Jangan sampai terlanggar sudah*

10 comments:

aimaniman said...

biasalah engkau engkau aku aku... susah nak cr kawan yg betul2 kawan susah sennag sekarang ni..

Daddy Ziyyad said...

kiasu mmg sebati dgn asian.tgk saja di atas jalanraya, di shopping complex, di McD..dimana mana sahaja

kakchik@ella said...

manusia akhir zaman .. makin hilang sifat kemanusiaan. Kan Daddy Ziyyad.

eliyaezlinalias said...

selfish~

pinky said...

tu lah KC...sedih betul klau jumpa org mcm ni...

Rai said...

my husband selalu kena camtu KC.. nasib baik la belum ada apa2 kejadian buruk terjadi..

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina memang tak suka orang selfish ni nak selfish pun biarlah bertempat.

Chekgu Azrine said...

Oh..kak kc..byk org gini..selfish!!huhu

Ardini Humaira said...

susah kalo sikap dia memang macam tu huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jarang da org fikir hal org lain sis...semua asik pk diri sendiri senang dia jek