Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan Bawang RM9



Kalau orang lain mahukan 'Root Bear Float' kalau ke A&W, kita tetap akan pilih 'Ice Peach Tea'. Air-air Bergas ni tekak kita kurang lalu ler .. Tak international sungguh tekak kita, kan. Hehe.

Pastu suka sangat makan bawang kat sini. Onion Ring dia sedapppppp sangat. Dan jugak mahallllll sangat. Dekat RM4 kot rasanya bawang tu. Ni makan sorang .. kalau makan berdua dengan Aiman mesti tak cukup. Dia tu "Hantu Bawang'. Hehehe. Sapa ada resepi Onion Ring? Meh share dengan kita. Hmmm .. OK  lah. Sekian Entry Makan Bawang untuk Tengahari di A & W buat kenangan hari tua nanti. Mekasih baca ye. Bye.

25 comments:

Mooniqueen said...

Buat suspend je KC ni... Ingatkan bawang betul tu... Onion ring rupanya.... Sedap tu...

Mrs Ledibet said...

love onion ring too...

Chekgu Azrine said...

hehehe..tot bawang yg mentah utk masak tuh...kak kc nih!!

Ardini Humaira said...

dni beli yang segera tu goreng sendiri je hehe

Ogy Nordin said...

Bawang A&W memang terbaik... Ogy kalau makan mesti 2 jgn cuba nak kongsi...hehehhe

makchaq said...

nak bagi resepi tak tau..
tapi nak bagi tau makchaq pun suka bawang jugak.. dah tak reti buat, beli la jawabnya..

khairul akmal bin azman said...

baik masak bawak grg kat umah..

murah sikit!

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat saya dulu ada a&w, sekrg dah takde. onion ring, mmg sedap

wahida said...

eh, saya pun feveret itu bawang tau, tapi saya wajib carik root beer float tu...

miya said...

teringat plak ngan kwn yg suka mkn bwg besar masak sos. :)

Kesuma Angsana said...

mmg tu, KA pown klau kesini menu bawang tu wajib ade ! hehe

Mia Liana said...

jarang makan onion ring ni...hihihi

Daddy Ziyyad said...

saya tak pernah minum air lain di A&W, selain root beer float tu..ekekekek...bawang tu pun saya tak pernah makan

pinky said...

perghhhhhh sedapnya bawang tu... tapi klau msk situ wajib cari root beer float tu...nikmat sangat...=)

Amieynna said...

ingatkan bawang seketul tu..
haha..

Suhana Shuib said...

huhu..A&W pya bawang mmg meletops.. sedap kot! jgn sesapa nak share ngan Su..ta mo..ta mo..

Aku Ibu Muda said...

sedap ek? x penah tryy

rATu kEBaYA said...

tak pernah try lagi.... mesti cuba nampaknya..

Dee said...

dee pun suka onion ring..sedap..tp kalau gi A&W..x pekena root beer float mcm tak sahlah..

Semut Senyum said...

uiiii... saya tak makan bawang.... =)

Peri PiA said...

pia suka juge ni

rafeah said...

lawo beg tods itewww

Alin Marlini said...

Alin pun suka onion goreng tu kak..dap

el said...

kt sini float ngan onion ring dia je yg sedap lain2 bolehlah hahaha

Anonymous said...

kc, pinjam henbeg :D

-firuz-