Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Geng Gelak Besar

Hari Khamis malam minggu lepas, Geng Gelak Besar iaitu Teacher Cantik dan Anak Didiknya si Alin datang membawa bersama Hanim untuk tengok Aiman. WaWaWa .. meriah sekejap rumah kita dengan riuh rendah ketawa diaorang. Diaorang ni jenis kalau gelak .. gelak betul-betul .. keluarkan .. tunjukkan perasaan suka dan ria tu .. jangan simpan-simpan .. jangan tahan-tahan. Kalau marah pulak .. marah betul-betul ... show your emotion sampai satu taman boleh dengar. Jangan pendam-pendam .. biar lepas. Hahaha .. yang ni korang jangan percaya .. sah Misz-Ella tokok tambah. Jangan marah Kak .. gurau jer. Hehehe.

By the way (BTW), Yanti si Bedak Sejuk and another close friend of mine Professor Dr. Rozzana pun ada juga. Kita cerita-cerita .. gelak-gelak .. makan dan minum macam tak boleh berhenti. Aktiviti exercise muka dengan cara bergelak tawa dan membelai 'Cik Tummy' dengan makan dan minum berjalan serentak nampaknya ye. Tak pe .. minggu depan dah puasa. Tummy boleh berehat di siang hari tanpa diganggu oleh kami melainkan kalau kami cuti. Hehehe.

Aiman yang dah semakin sehat .. rambut pun dah semakin banyak suka bila 'Mommy' *dia panggil Cikgu Tini Mommy* dan kawan-kawan lain datang ziarah. Tq Aiman tolong buat air, tolong basuh pinggan, tolong layan tetamu .. tqvm.

Mee Goreng sepantas kilat. Sate Ayam dan Sate Daging The Best in Saujana Utama ~ Itu je yang ada atas meja tapi tak per .. yang penting 'tummy' hepi. Bertuah kau 'tummy' .. macam-macam kami isi. Hehehe.

Teacher Cantik, Kak Zana, Yanti, Hanim dan Alin .... Terima Kasih datang ye. Esok-esok datang la rumah kita lagi. Heheh.


17 comments:

Kesuma Angsana said...

wah seronok sungguh yek!

-gedek! said...

timun je? bawang takde?

Ogy Nordin said...

Kalau dah jumpa geng rumah terbalik pon takde hal yer dak hahahaha..

P/S Yang oegang laptop tu muka macam Ifa Radziah...kelasss

faraherda. razalan said...

Mi tu mmg nampak ekspresnya.

=p

Sy pun terasa hepi n ceria.

kakcik said...

Suka tengok senyuman Aiman. :)

Tina Othman said...

alhamdulilah aiman makin sihat

seronoknya berkumpul2 mcm tu kan kc

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

bestttnya bila ada tetamu yg meriah mcm tu kannn ;)

Daddy Ziyyad said...

GGB! hahaha...saya dulu masa student pun, ada geng GGB...tapi dah lama lost contact...sedeyyy..

komen uncle Gedek mmg lawak! akakaka

wahida said...

sedapnya sate...

Alhamdulillah, Aiman dah makin sihat...

mama aini said...

alhamdulillah aiman dah sihat..beruntung punya kawan2 yg mengambil berat..diwaktu susah & ketawa kita..

-Sara- said...

part makan2 mmg best! hihi

Dee said...

seronoknya bila rakan2 menziarah..sembang2 and makan2..tak terasa masa berlalu pantas..

Rai said...

tummy pun happy kalau dapat hidangan macam ni...

Cik Ina Do Do Cheng said...

sate daging memang peberet terutama daging kambing : )

Chekgu Azrine said...

Happening je ada kekawan gini!!

Anonymous said...

air suam said:
AKAK ADA TRIMA X MSG CMMENT SY YG PNJANG LEBAR ARITU? KE X TERSEND. DO RESPOND PLEZ COZ I FEEL GUILTY BOUT DIS.. I THINK THERE WAS SMETHIN HAPPENED BTWEEN U N HER.MOREOVER U DIDNT CHOOSE HER TART NENAS AS UR KUIH RAYA LIKE U USED BFORE.. DO RESPOND AT LEAST GIVE HINT WUT WAS HPPENED AS I FEEL GUILTY BOUT DIS.TQ.

Peri PiA said...

pia nak dtg blh? :)