Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kertas Kerja, Masak-Masak dan Berbelanja


Ellaaaaa ... Get It Done!!
Baik Tuan ~ Jawap Misz-Ella yang menurut perintah

But i dont care .. i rush to Supermarket to did some shopping during lunch time.
Left the office at 12 .. be at my table by 1pm. Bergegas-gegas i tauuu ..

Sawi putih goreng.

Ikan Haruan Masak Paprik

Dua hidangan tengahari hasil dari Aktiviti Main Masak-Masak pagi ni. Pastu rushing menyiapkan Dokumen Tender untuk di 'submit' pagi ini. Memang lah penat tapi hepi and i'm feeling great. Hehehe.




24 comments:

faraherda. razalan said...

Wow! Ikan haruan? Sy tak nah mkn ikan haruan. Tapi teringin nak rs. Mmm...aktif betul KC.

Rai said...

ya allah KC..kagumnya saya.. so far walau pun balik memang memasak.. tapi belum mampu buat mcm KC buat ni...

teringin jugak nak rasa ikan haruan..

pinky said...

wah KC... ikan haruan msk paprik...klau mcm ni org yg xmkn ikan haruan blh mkn...hehehe...

Kancilbiru said...

KC..wanita besi!! hehe

Tina Othman said...

dalam masa satu jam sempat soping, supermarket dekat ke kc

mmg betul2 amazing race kc ni hehe

sisdee said...

wow sedap tu hehehehhe...mmg mmasak sndiri adalah paling best hehehhehe

cheqna said...

beshnya ikan haruan...

kakcik said...

Paprik haruan ini nampak sangat menyelerakan. :)

LELAKI INI said...

bestnya!

@cu SaYaNg said...

ikan haruan masak paprik??
1st time dengar & tengok
rasa belum lagi :D

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

masa lunch yana pun selalu berkejar kengkadang ke bank, ke hypermarket, ke pej pos, ada saja lah.. kalau betul tak larat baru terus balik rumah ..

Alin Marlini said...

dapnyer kakchik...

Aku Ibu Muda said...

ikan haruan....fevret! x sbr tggu time nk makan...tp slalu dlm pantang je ada org masak dan hidangkan....hihihii

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak msk mesti laju kan?nmpk sedap lak tu

SangRatoo said...

sedapnye ikan haruan!! saya punya favourite tu akakkkk :)

Nurfaizah M Nor said...

dlm sibuk2 tu sempat gak kc wat sume... izah ni hah sejak bz manjang nak update blog pun ke laut!

Kak yon said...

kakcik..siapa yg siang ikan tu.untung aiman dpt mama rajin.kalo akk belum tentu dpt mkn ikan haruan tu..

Mama Likha said...

wahh.. aiman makan ikan haruan paprik tu... biasa org makan sup je kan... rajinnya mama nyer.. bagus2.. arap2 aiman happy selalu yer... :)

el said...

lama el x masak2 ni kc...bln pose ni haruslah gigih :)

ஜ miss klanika ஜ said...

multi tasking namanya ni . takpe penat tp berbaloi kn

Chekgu Azrine said...

kak cik ni rajin sangat.. betul2 like supremak..hehehe

eiela said...

takut nak belah ikan haruan, besar sangat. melompat dibuatnya.

SURIA AMANDA said...

ni namanya supermom..kan?walau keja menimbun tugas as a mom ttp maintain...

Peri PiA said...

fuhhh,fuhhh amek nafas

dah lame xgi tesco