Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Great Afternoon Tea @ One World

Dan tiba-tiba kami ber Hi-Tea. Ingat nak bawak Mama dan Abah sekali but since it was a last minute plan, ini saja lah orang yang ada dan free. Mom & Dad went for holiday, Ky is busy with her family, Angah pun banyak Domestik isu nak settle. So kita-kita aje ..

Aiman is not free too. Alahaiiii .. anak dah besar camtu la kita, kan. Nasib baik ada Princess Alisya buat peneman.  Dalam kereta, menyanyi-nyanyi dia hepi.  

Lepas tu senyap. Laaaaa .. ketiduran rupanya. She dont like the seat belt. Keep on complaining tapi i tak layan. Naik kereta dengan Mama Uda kena pakai tali pinggang tau ..


One World Hotel, One Utama Shopping Centre is always my favorite place. Ishhh geram tengok Alisya. Dulu berimpian nak anak perempuan comel camni. Tapi Allah swt tak bagi rezeki .. keguguran demi keguguran, sedih sangat bila kehilangan tapi tak pe lah ... Allah bagi rezeki anak buah comel dan keletah macam ni .. dapat jugak Misz-ella menumpang manja mencurah kasih pada mereka. Rezeki jugak tu, kan.


Hi-Tea kat One World Hotel is always the best. Misz-ella dah banyak kali datang sini.  Makanan sedap-sedap, pilihan banyak dan harganya tak semahal Hotel 5 bintang lain kat Kotaraya KL tu.

 Lovely sista, Aishah

 Spend great Sunday afternoon with them.  Enjoys.

 Jai and family

Dan tiba-tiba Alisya yang manis keluar taring .. habis dia panjat kerusi Coffee House 5 bintang tu. Hai la anak .. buat apa pun comel. Kalau kita? Harus dikata gila. Haha.

6 comments:

Rai OurKizuna said...

comelnya alisya, kelasss.. siap ber sunglasses mcm mama uda nya yang manis.. hehe..

Kniedaz said...

comelnya dia dengan gaun pink...

Diana Rashid said...

Umur berapa tu kakchik..comel nya alahai..

Misz-ella Ismail said...

Alisya comel dan suwittt

Misz-ella Ismail said...

@Kniedaz,

Kannn. Comelll sgt.

Misz-ella Ismail said...

@Diana Rashid,

4 tahun je