Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Minda Kena Kuat. Please Be Strong, Babe.

Hello Readers.

In life, if kita berdepan dengan sesuatu yang berkait dengan perkataan Perjuangan, maka Minda Kena Kuat. Hanya dengan kekuatan kita boleh kuat dan bertahan. Hanya dengan bertahan kita boleh lawan.


My friend is now fighting for her right. Seorang insan kerdil melawan Gergasi Besar. Aku doakan kau kuat. Please be strong babe. Be strong, ok.

By the way, today is a very tiring Thursday. Discussion, appointments, email, blogging .. minggu ni i memang out of the fun. Out. Minggu ni sume serius belaka. Not only my fren, me too dikelilingi oleh isu-isu serius. So bertabahlah kita semua. Kuat kan lah hati kita menghadapinya. Ok bye. Thanks baca. 




4 comments:

Rai OurKizuna said...

salam jumaat kakcik..ujian menguatkan kita..sebenarnya kita pun tatau sekuat mana kita.. until kita diuji.. baru kita tau.. actually kita lebih kuat dari yg kita sangkakan..

eh melalut tak..? haha

Hudson Hah said...

Tanpa cabaran dlm perjalanan kehidupan kita maka tiada lah Pencapaian. Dgn Minda yg sentiasa POSITIF dan SIHAT, kita akan berani menghadap sebarang Cabaran. Cabaran dlm kehidupan kita adalah Ujian drp Tuhan.

Diana Rashid said...

semoga dipermudahkan perjalanan hidupnya..kakchik..:)

Amanda Suria said...

Take it as a challenge, hanya kita yang mampu cabar diri kita sendir..adakah kita kuat..adakah kita berjaya menghadapi dugaan...apapun...be strong Kak Cik..