Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jump. Jump. Jump.

Hai. Happy weekend readers.

Hari ni Sabtu malam minggu. Misz-ella sebenarnya rindu nak bersembang dengan korang semua. Too many story but too little time.  A lot of happenings, Up and Down for me, my family and my kesayangan.

I heard bestfriend sad story .. i'm sad too.  Bertabah la kita agar sentiasa kuat menghadapi Cabaran kehidupan .. terutamanya bila keadaan tidak memihak kepada kita.  Bukan semua yang kita nak, kita akan dapat. Bukan semua yang kita fikirkan baik untuk kita adalah baik untuk kita sebenarnya. Remember Allah is the Owner of 'Kun Fa Ya Kun'. Dia lebih mengetahui apa yang terbaik buat kita. Bertabah la kita.

I love Aero class hari Jumaat malam Sabtu. Jump. Jump and Jump. Jump make me happy. Then ada lagu hits Arab Nour El Sham, ada the famous All About That Base, ada Cinta Satu Malam, ada Zumba ada lagu apa tah tapi Min .. Min .. Min .. Min *camtu la bunyi dia* Puas mencabar diri mengikut semua step -step tu. Puas dapat mengeluarkan peluh bersenam .. but the reality is i am getting older. Berapa lama lagi stamina ni boleh bertahan ye? 

Someone Whatsapp gambar 'Paperbag' buat saya rasa OhMyMy .. excited nak tengok isi dalam paperbag itu.

And tadaaaaa .. my new Longchamp handbag M size Long handle direct from Berlin. Terima kasih kesayangan merealisikan impian saya ini. I love the colour sooo much.  Dark maroon is always my favorite. I always wanted this handbag as i already had one S size, short handle .. so memang nak yang M size and long handle ni pulak. Itsss so pretty and comfy. Tq Darlingsss ..

Today, 22hb November 2014 .. genap dua tahun Arwah Abah pergi meninggalkan kami semua. Abah yang penyayang .. Abah yang disenangi dan disayangi .. Abah yang menyatukan ahli keluarga dengan kasih sayangnya.  Moga Arwah tenang disamping di Sana. Amin.



5 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga roh Abah sejahtera di sana...Aaminnn....

gadisBunga™ said...

yes, warna ni memang cantik!

dan alfatihah untuk roh Abah KC....

Tihara said...

cantik beg ni ^_^
semuga arwah tenang di sana

Diana Rashid said...

erobik,zumba,lagi apa kakchik..aktif betul kakchik nih..ligat..heheh..mesti tak boleh dok diam sambil pegang remote tv nih..hahaha

Alfatihah untuk Arwah Abah kakchik..

Amanda Suria said...

tahniah...santekk sgt2 tau...