Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sample Sabun Untuk Cantik

Hai Rabu
Hello Blog reader
Assalamualaikum semua ..

Misz-ella nak bagitau .. Borneo Organic Soap is giving Free Samples for those yang berhasrat untuk mencuba. Visit Borneo Soap FB and get a free samples now.



Few of my blog readers who have received Free Samples from Borneo Soap. Selamat cuba kawan-kawan.  Saya gembira awak menyahut seruan saya agar sama-sama jaga kecantikan.  Take care of yourself cos you love yourself very much, ok. Sayangi diri kita, jagai lah diri kita sebaiknya.

My bare face .. muka polos saya tanpa mekap setelah menggunakan Borneo Soap dari bulan Jun, 2014.  Cant wait to hear Testimonial's from my Blog reader. Update me nanti, OK ..

5 comments:

Mieza Everdeen said...

kita tengah dalam proses nak beli facial bar from Borneo Soap. kak ella boleh cadangkan tak? Sago Mukah Facial bar ke Beras Bario Facial bar? yg Dabai Sarawak tu rasanya mmg out sebab Mieza tak boleh pakai sabun muka untuk acne skin, terlalu kuat for my skin.

FatinArina Abdullah said...

cantik! :)

Misz-ella Ismail said...

Mieza ..

I suggest Beras Bario Facial Bar.

Misz-ella Ismail said...

@FatinArina ..

Jom sama-sama cantik

Anonymous said...

Malu ceq...meow...meow..