Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kyochon Chicken @ 1U


GOOD MORNING SUNDAY.

Today nak cerita tentang Makan .. and this time Misz-ella nak share my experience Eating the famous Korean Restaurant serving the best Chicken finger licking Food -Kyochon Chicken.

Kyochon Chicken with its 23 years experience in serving this delicious chicken is the No. 1 of the fastest growing brand worldwide with more than 1000 restaurants in Korea and is No. 1 Chicken branch in South Korea.

My experienced with Kyochon Chicken started when my Blogger friend, Anis ajak i makan Ayam yang sedap ni after we watched a Movie and being seorang yang suka mencuba, i answer ok Jom .. Lets Go!!

The delicious Kyochon chicken .. its deliciously wholesome, healthily awesome, crispy outside and sooo juicy inside.  We ordered various type of chicken - spicy and non-spicy and both are good. Kyochon chicken is not a Fast food .. ia akan dimasak sebaik sahaja tempahan diterima dari Pelanggan .. and for us .. 15 minit masa menunggu adalah sangat berbaloi.  Hungry tummy would definitely happy cos its being feeded with the fresh, healthy chicken.  

Kyochon Chicken is made of 100% natural ingredients .. fried using Canola Oil, it is zero (0) MSG and served only the freshest and healthiest chicken.

Kyochon Chicken offers 6 types of unique sauces - 100% homemade in their state-of-the-art factory in Korea.

The Salads served are prepared under the tight supervision of the Chef and it is triple wash. Waaaa .. salad-salad tersebut dibasuh 3 kali bagi memastikan kebersihan dan kesegarannya terpelihara so that Customer can enjoy a worry free meal.

The chicken are from JAKIM Halal Certified suppliers.  The chicken are serve fresh .. never frozen ensuring that they will remain tender and juicy even after frying.  And Yess .. after bites and bites of the Kyochon Chicken, i can ensure you that - sangat rangup diluar, sangat juicy didalam. Sedaplah!

Misz-ella with Kyochon's Ambassador .. pujaan hati peminat-peminat K-Pop Lee Min Ho .. bukan yang muda je .. Misz-ella yang tak muda pun suka juga. Hehe.

Anis pouring the Salad dressing while her brother watching and Misz-ella kat depan dia tu pulak so excited tak sabar nak rasa .. by just looking at the chicken we know that it is freshly prepared and served .. makes our tummy tak sabar nak rasa.

So readers .. today is Sunday and school holiday has started .. tengahari ni, petang ni, malam ni or esok-esok hari, if tak tau nak ke mana for makan .. lets bring our family to Kyochon Chicken.  Kids will love it .. mummy daddy will enjoy it.

Kyochon Chicken
Lot LG 311 Lower Ground Floor
(New Wing)
1U Shopping Centre
No. 1 Persiaran Bandar Utama
Bandar Utama
Petaling Jaya
Selangor

12 comments:

Hannah Sytieh said...

menarik. will try..

Hudson Hah said...
This comment has been removed by the author.
Amanda Suria said...

Selalu lalu kat sini tp x pernah masuk...hehehe...ok2 nanti leh cuba...

Hudson Hah said...

TQVM Ella kerana memperkenalkan makanan Korea yang nampaknya sedappp...

Nanti bolehlah I ajak you dan Aishah pi makan sekali. Hehe...

Cik Iman said...

Pernah dengar kyochon nie, dok dengar Super Junior promote sambil nyanyi-nyanyi agagagaga

Latifah said...

mcm best jer... nnt bole try..

LatifahFazri

Misz-ella Ismail said...

@Hannah .. yeahhh. Try la .. and i hope u suka.

Misz-ella Ismail said...

@Suria Amanda,

Without recommendations kita mmg susah nak masuk, kan. Hehe.

Misz-ella Ismail said...

@Hudson .. Jom.

Misz-ella Ismail said...

@Cik Iman

Btl tu. Dulu Super Junior buat show kat situ. Bonamana .. Bonamana. Haha.

Misz-ella Ismail said...

@Latifah,

I hope u will like it.

Azwan@Mr Money said...

Salam kak Chik, lama giler x singgah sini sebab skrang dah keje so busy manjang. hehe... Terbaca post nie, terus ajak abang pg try. Yup memang sedap. Thanks for recommendation. hehee..... As usual,skrol cari gambar makanan. hahaha.... :)