Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hidup Dengan Cinta

Misz-ella selalu percaya kasih sayang dan cinta sangat penting dalam hidup ini. Tanpa kasih sayang, tanpa cinta, hidup kita pincang .. bagai ada yang kurang dan saya yang sangat bertuah kerana hidup di dalam kasih sayang melimpah ruah.

Betapa indahnya rasa Cinta dan Kasih sayang itu kerana Allah Swt berikan rasa itu istimewa pada orang yang tertentu sahaja, bukan pada semua. Terbitnya rasa kasih itu atas izin Dia, so hargai kesayangan kita hari ini. 

For me, my adik beradik .. even dah kawin dan beranak pinak, kami sangat rapat. Sentiasa together dan support each other. Sentiasa ingat mengingati satu sama lain. Imagine .. we remember each and everyone of us birthday. Dari nenek sampai ke anak cucu dan para menantu. Everyone in the family is important, everyone remember each other .. I LOVE MY FAMILY VERY MUCH .. SAMPAI SYURGA kasih sayang kita hendaknya.

A night with family and frens .. dari awal malam sampai ke pagi. Enjoy dan puas dapat luang masa dengan kesayangan.

Pool game Aiman vs Umi.

Bowling .. tak kesah la kan even if bola masuk longkang .. as long as we enjoy and have fun. Lepas bowling, kita layan 'movie' and Bilik Nyanyi. Yeay !!

Breakfast at Umi's.  Alhamdulillah untuk sebuah ukuwah yang sangat indah. I might not be popular, i might not have so many friends, I might not be the favorites among the crowd but i'm happy with the happenings around me. I chosed Quality, not Quantity. By the way, cantik kan rumah my fren Umi.

Nasi Lemak, Bihun Goreng, Sambal Bilis, Kueh Mueh .. asyik sungguh Misz-ella menternak lemak .. Food is always Yummy and always make my tummy happy. Gemok. Gemok. Gemok .. Dah habis makan baru nyesal. Biasa la tu, kan. Hahaha.

Ok dah. Cukup dah bersembang dengan korang kat sini. Bye. Bye. Bye. Tq baca ye. 

2 comments:

lia ummiirfan said...

air dicincang takkan putus. :))

Diana Rashid said...

Tak pe..kakchik aktif orangnya..susah nak gemuk..:)