Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Vitamin C. Mix Feeling.

Haiiii *lambai tangan laju-laju*

How was your weekend? I had a mixed feelings over the weekend. Happy, enjoy, sad, angry, frustrated but still .. i enjoyed it.  I spend my weekend doing pretty things with kesayangan with comfort, love and care. Terima Kasih buat mereka yang menyerikan hari saya .. awak buat saya hepi walau hati ada calar dan sedikit luka.  YOU GUYS ARE AWESOME!! God is always fair to me .. first was hurt .. later happy came to me.  Bertuahnya si Ella kerana hidup dikelilingi kasih sayang.  Alhamdulillah .. itu rezeki.  Bersyukur lah.

One of the pretty things i made over the weekend ... Nanti Misz-ella blog about it ye.


As usual, Misz-ella suka mengajak readers menjaga kesihatan, mengamalkan gaya hidup sehat and i am happy to announce that saya sudah re-stock Vitamin C. Vitamin C pilihan ramai yang sangat berkesan dalam menjaga kesihatan dan kecantikan. Misz-ella masih kekalkan harga lama iaitu RM70/100 tabs/1000mg.  Harga adalah termasuk Wang Pos so u pay very cheap untuk bekalan Vitamin C selama tiga (3) bulan ini.   Beli lah sekarang sementara harga masih murah .. tahun depan saya tak sure mana la tau kot-kot Supplier naikkan harga, kan.

Makan lah Vitamin C sebijik sehari untuk menguatkan antibodi badan dan untuk kulit yang lebih cantik. Kalau kita tak jaga diri kita, sapa lagi nak jaga, betul tak? So readers .. jom Whatsapp Misz-ella laju-laju at 016-6223138 .. stock are limited siapa cepat dia dapat. Ok byeeee.



6 comments:

Wenwink Kidu.Duki said...

haloo betul tu, sy pon sukakn dan amalkan pengambilan vitamin c setiap hari, in fact banyak vitamin sya makan, hehe, salah satunya vitamin C

Rai OurKizuna said...

tahun depan start GST mesti ramai yang naikkan harga..

Diana Rashid said...

patut lah cergsas dan cantik kakchik ni..:)

Jenny Fleur said...

Haaaa dah tahu dah rahsia kakak sorang ni awet muda! :D

- zuriey - said...

cantik kulit akak..

Amanda Suria said...

no wonder kjulit Kak Cik cantik...pssttt...kak cik..reserve sebotol untuk SA...nak la.....nanti SA PM kat FB...confirm ni tau...