Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

L'Oreal Paris Beauty Countdown Contest

Hai Readers .. Happy Tuesday to all of you. Today 18th November 2014.  8th is always believed to be a good number but for Misz-ella .. everyday is a good day. Everyday is a sweet day.  Everyday is a challenging day. Everyday is fun. I love not only today but everyday. 

Tapi hari ni Special. Special sebab Misz-ella nak khabarkan kepada readers semua yang L'Oreal Paris sedang menganjurkan Peraduan bernama 'L'Oreal Paris Beauty Countdown Contest' bermula dari semalam, 17/11/2014 sehingga 31/12/2014.

Yeayy!!! Yeayyy! Yeayy!! I am happy cos this easy and simple contest offer a very grand prize and if win, it will be a very sweet moment to remember as we close the year of 2014 with a grand, big prize given by L'Oreal Paris. So lets read this readers ....

L'Oreal Paris Beauty Countdown Contest offers :-
  • amazing daily and weekly winners for the next 10 weeks to reward our highest spenders!! Tiap-tiap hari L'Oreal akan pilih pemenang .. lepas tu dia pilih pulak pemenang mingguan lepas tu pembeli yang beli paling banyak barangan L'oreal ini pulak akan menang sebuah kereta berjumlah RM100,000-00.  Olalala .. kereta harga Seratus Ribu Ringgit Malaysia hadiah utamanya ??? OhMyMyMy .. pengsan bangun pengsan bangun pun masih nak jugak cos its free tapi ingat .. masuk Contest ini dulu.



HOW TO ENTER/CARA-CARA MASUK PERTANDINGAN :-


BELI PRODUK L'OREAL PARIS BERNILAI RM20.00 SEKARANG

Dan sila daftarkan penyertaan anda ke ke http://www.lorealbeautycountdown.com.my/.  
Kat situ kita kena upload gambar Resit .. and answer a few simple question.  


Readers lets do this together cos i want to do it too. Melted beb tengok hadiah-hadiah menggoda tu .. Daily prizes pun dah hamper berjumlah RM100.00 .. Weekly prizes Kitchen Appliances and Barang kemas Poh Kong berjumlah RM7,500.00.  Makaihhh makin lip-lap-lip-lap gemerlipan kalau menang, kan. Perghhhh .. silau!! Haha.

So jom kita pergi shopping produk L'Oreal. Sambil shopping sambil masuk pertandingan sambil berdoa supaya Menang! Menang! Dan Menang!!  

Dan kalau menang nanti, jangan lupakan saya disini and who knows .. maybe Misz-ella will win cos i loveeee this Contest very much cos its so easy and not costly and so menggoda hati .. so from today onwards .. i will shop L'Oreal product for my hair, make up and whatsoever as long as its printed L'Oreal there. Hari-hari nak beli .. sebab i nak menang. Walalala .. so tamak and gila kuasa la Misz-ella ni, kan .. LOL!!





1 comments:

Diana Rashid said...

kakchik pun join ye..semoga berjaya ye..dapat rasa kan kakchik akan menang..