Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Cakap-Cakap Orang. Class Blink Blink.

Cakap-cakap orang ni kan, kalau kita layan boleh menjatuhkan, men 'down' kan dan memecahbelahkan serta memporakperandakan hidup kita.

Bila orang cakap apa-apa, kita jangan la telan semua. Orang yang bercakap tu mengikut kepala dia sendiri, andaian dia, pendapat dia yang belum tentu betulnya. Yang bercakap tu ... apa tujuannya? Fikir la sebelum bercakap.  Fikir kesan dan akibat setiap perbuatan.  Tengok apa jadi sekarang? Kan dah berpecah belah .. kan dah tak boleh jadi kawan.  Sedih,sesal dah tak berguna lagi masa ni.  Misz-ella hanya mampu tumpang sedih melihat perpecahan dua orang kawan baik.

Moga Allah Swt beri ketenangan fikiran kepada kakak itu.  Moga kawan baik kakak itu menyesal perbuatannya. 


By the way, class Blink Blink semalam sangat best!!

Revision class sebab kita ulang balik step-step tarian yang kita belajar dulu sampai sekarang - Rock n Roll, Korean Twist, Cha Cha, Pretty Belinda, Chumbia Semana .. ramai yang dah lupa step ... banyak minum air semut kot??? Hahaha

Tq Cikgu sponsor baju.  Misz-ella tak da baju blink blink se glamer itu.  We all tetiba ter feeling retis malam tadi. Hihihi.








9 comments:

Kniedaz said...

tak suka kalau jadi camtu..kita bina persahabatan punya la lama tetiba ada yg rosakkan...
bila tengok KC berdansa rasa teringin nak buat juga...seronok betul!

Mak Wardah said...

Cantik Kc...betul KC bab cakap2 tu, ramai yg tak fikir.

Sukma Haron said...

dah lama tak gi aerobics macam nie...bestnyaaa....

fazilzura said...

wahhh blik2 .. sgt vougeee


*** salam kenalan

Kesuma Angsana said...

kawan2 yg macam ni payah nak ckplah..

Amin A. R said...

Nak join kelas nari nari camni boleh ke..hehe..cam best lak..

JunAina said...

Nari2 keluarkan peluh sihatkan badan...cam KC kiut-miut jer...

diana said...

seminggu lebih tak singgah blog kakchik..malam ni kena khatam habis2 la..heheheh..

shark said...

hai kakcik..
blink2 baju u olss :)
lama shark x singgah cni..
letak link terus senang nk terjah :)