Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rock Oo ~ Rimba Bara Kembali

Ini semua A.R. Amin punya pasal .. kan Misz-ella dah terjebak sama. Biasanya Misz-ella lebih suka lepak ramai-ramai sambil tengok CD untuk Malay Movie tapi disebabkan Amin .. phewwww ,, melayang duit ringgitku.

Tapi tak pe .. berbaloi sebab sumpah lawak. Misz-ella sebenarnya susah nak gelak .... Maharaja Lawak yang jadi fenomena satu Malaysia tu pun tak berjaya buat Misz-ella ketawa tapi bila tengok Rock Oo Misz-ella gelak  besar. Memang kelakar!!! 

Watak Amy Mat Piah lakonan Que Haidar memang buat Misz-ella geram gila kat dia. Dengan kain pelikat, rambut panjang kembang hitam berkilat, baju ketat dan basikal tua .. hahaha .. Kelakar .. Kelakar .. Kelakar *geleng kepala senyum sorang-sorang*

Watak Jijo lakonan Khir Rahman dengan dia punya kan .. kan .. kan .. dan skrip "Binawe punya Cik Man .. dah dua hari tak balik" Misz-ella ketawa berdekah-dekah. Ada rasa-rasa macam nak 'repeat' lah .. kali ni dengan Geng Gelak Besar pulak. Jom kita gi ramai-ramai .. kasi gamat itu dewan. Jom. Jom.



14 comments:

beta kupu said...

Tp Misz-ella, bg sy rock Ooo ni xbrape best sgt la, best berganda2 lgi yg Rock first dlu tu

rATu kEBaYA said...

tulah... ramai citer rock Ooo ni best.. tak kesempatan nak pergi lagi..

Syaz Rozelt said...

dah tgk..mmg best!

Tina Othman said...

ni yg buat rasa nak tgk jugak ni

*SiRibenMerah said...

iyra g tgk dengan Kakcik Juariah n anak2.. mmg kitorg gelak besar dlm panggung tuh...

paling gelak part Amy Mat Piah tarik K**E dia masa nyanyi lagu Teratai... kehkehkehkehkeh....

faraherda.razalan said...

Adehhh! Panas bontot sy KC. Nak gk tgk tp apakan daya. Aydin kang duk dlm wayang tu, kot die meragam...dah sudah!! Maka, terpaksa tunggu astro first!

pinky said...

hahahha memang lawak... dah tgk ari tu... lg best darp jin pakai toncit tu...

Kesuma Angsana said...

ramai yg kata best no rock ooo

Amin A. R said...

Binawe tu satu hal la..part dia mencarut tak menahan saya gelak....kih3

Daddy Ziyyad said...

aiyoooo..itu macam ka KC? Saya pun musti mau tengok laaaa :)

Dee said...

KC..u tak makan seminggu mmglah tak turun..dah takde lemak yang nak ilang dah..hehehe..u slimlah dear..

nak tgk rock oo tu tapi tak sempat..tgu astro first jelah..dok tgk citer omputih je..huhu..

diana said...

kalau filem mamat khalid kekuatan nya tang skrip nye la..kelakau giler..heheh

azieazah said...

Memang Kak Azie pun plan nak langgan di Astro First. Last week kami layan filem Husin, Mon, Jin Toncit tuh.

Sukma Haron said...

belum tengok lagi...citernya sure bestt....