Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pagi Ahad Lepas Dan Minggu Ni




Central Park, Setia Alam, 3 Mac 2013


Dancerobic @ Meru 3, 10 Mac 2013

Seriously, aerobic memang sebati dengan Misz-ella.  Walau kerana anak aku berlari, tetap menari pilihan hati.  Ye, saya memang malu nak berlari di tempat 'public'  tapi saya lepaskan segalanya tanpa segan silu di Lantai Tari.  

Pertama kali makan Lempeng Tepung Cicah Taucu di Warung Makcik Jawa di Meru.  Not bad la rasa dia .. tapi cicah sambal lagi best.

Dah exercise, dah mop lantai, dah kemas rumah, dah mesin kain, dah masak ... opssss ... hujung minggu dapur Misz-ella tak berasap sebab Misz-ella sibuk ke situ sini dengan famili. Got to go ... mahu pergi membelai diri. Bye.







7 comments:

Sukma Haron said...

selamat berhari minggu....jom lepak di hari minggu...

el said...

cicah taucu...1st time dgr ni

Tina Othman said...

er, lempeng cicah taucu, 1st time dgr

kc, kuatnya stamina, pagi jogging pastu aerobik lg, tina pun malu jogging hehe, sebab tu tak suka outdoor punya aktiviti

Lydia Miza said...

salam KC..windu.

sedapnye tgk lempeng tu

faraherda.razalan said...

Sy kena cekal, bgn pagi exercie KC....nak jdk mcm KC gak. Sihat!

Kesuma Angsana said...

kuat betul exercise ye KC

momnsofea said...

akak ...kedai makcik ni sblm ke soto kat kpg budiman ke yg tepi jln ke