Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mari Bersenam dan Menari

Our class getting bigger - 25 orang dalam satu masa .. nasib baik dewan besar dan selesa.
Tapi kat Puncak Alam .. siap la kau bersempit-sempit.  Pandai-pandai la kita 'minimise the space but maintain the maximum impact'. Sebab apa ramai tau? Sebab Sifu kitorang best .. crowdnya pun sporting and happening. Tak caya kitorang 'happening'? Come on and dance with me. U wont regret ..confirm punya lah.

Malam Rabu kita biru .. moh kita boria dengan baju murah RM17.50. Cantikkan kitoranggg .. eh baju. Hihi.

Jangan terkejut .. ada antara mereka yang dah bercucu.  Yang single pun ada .. yang mak-mak macam ai lagi la ramai.

Bokwa class Isnin malam .. merah muko den dek poloh-poloh .. 1 hour Non-stop of Bokwa Fitness Class.  Bokwa method of exercise ni banyak guna kaki .. lompat, kick,  sapa sendi tak kuat jangan lompat .. just pump your body.  Kalau orang tanya i best ke Bokwa? Hmmmm .. i lebih suka Hi-Lo. Ehhh .. joget lagi best lah beb.  Jom .. *hahaha*

Class Ahad keluar dewan di satu pagi Ahad yang cerah. WaWaWa .. merah sangat la Kak Ngah .. nice and fun .. di pertengahan senaman, ramai betul yang join kami .. Melayu, India, 
Cina sume ada.  Next colour theme will be 'Going Green' .. sila datang dengan baju hijau or else ko ambik daun-daun pokok dan tampal la kat baju. Hahaha.  Warga Shah Alam, Meru, Setia Alam .. sila join us .. pagi Ahad, 8:00 pagi, Central Park, Setia Alam.  Sila cari Si Baju Hijau sedang bersenam. Yeahhhhh .. Errrr ... buh Sun-Block tebal tau ..

2 comments:

Amin A. R said...

nak joinnnnnnnn :D

Kesuma Angsana said...

bersenam mmg cukup baik utk kesihatan kan kc