Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pagi Jumaat, Yong dan Eira

Salam Pagi Jumaat yang barakah. Pagi-pagi Blog Misz-ella dah menerima banyak kunjungan. Terima Kasih kawan-kawan.  Saya suka awak datang. Kedatangan awak buat saya rasa ceria. Macehhh ehhh ..

This week Misz-ella jumpa rakan Blogger kesayangan Misz-ella, Yong dan kawannya Eira. Seriously Misz-ella sayang sangat kat Yong yang Misz-ella kenal masa mula-mula Misz-ella bukak Blog dulu. Yong selalu ingat Misz-ella mana-mana dia pergi dan Misz-ella pun selalu ingat kat dia. Yong manis, Yong ceria. Yong yang kuat melekat loghat Kedahnya. Yong yang Misz-ella kenali sangat kuat semangatnya dan rela main redah aje. Harini Yong nak terbang tinggi-tinggi. Misz-ella doakan perjalanan Yong diberkati. Misz-ella doakan Yong hepi. Kami dah janji nak jumpa bila Yong balik nanti. Take care Yong. Kc sayang Yong tauu.

Buat Eira kawan baru Misz-ella, Nice to Meet You, adik. Serius terasa diri sungguh "KakakTua" bila dikepit dua orang adik manis dan muda ni. Diaorang 25, I 40. Auwwww .. tua sudah. Alhamdulillah .. umur yang panjang itu kurniaan Allah SWT.

 Dan setiap pertemuan haruslah diiringi dengan Makan-makan ~ Celebrate Life With Food katanya, kan. Yeayy!!

Dan harus jugalah setiap pertemuan diiringi Bodyguard Manis kesayangan Misz-ella ini.  Tq Aiman meneman Mama ke mana sahaja Mama pergi. By the way, phone biru putih baru tu i yang punya you .. tapi Aiman yang manis sanggup jadi Tukang Studynya. Tq darling .. dah al-khatam nanti please update Mama ye. OK. Dah habis dah Misz-ella merapu. Ada puluhan entry best-best dalam Draft Box Misz-ella tau .. entry yang buat korang al-pening-kepala-membaca pun ada juga. Hihihi. By the way, mekaseh baca ye. Appreciate you click on Dari Jari-Jari Halusku lah. Bye.


10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cun!

faraherda.razalan said...

KC ni muke tak makan tua tau. Gebu je. Haih!!!! Untung suamimu ituhhh!

Azian Elias said...

bestnya..bila lagi kita nak jumpa2.. heee...

Sukma Haron said...

macam sedap jer makanan tu...

Kniedaz said...

KC..usia itu cuma nombor kan..KC tetap maintain cun

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

diana said...

nanti mikhail dfah besar kita nak dia macam aiman..sentiasa jaga kita walau kemana pergi...

azieazah said...

Tak kenal maka tak cinta. Begitulah juga antara kau dan aku. Ella dan Kak Azie. Cewahhhh

www.colourfulsara.com said...

salam kak ella.. sara lost contact number kak ella...

momnsofea said...

awek muda...