Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Al-Kisahnya Shopping

Alkisahnya Misz-ella nak beli barang untuk dia. Nak beli sport shoe which i promised him long time ago. Bukan tak nak beli tapi bila jumpa sokmo tak da saiz dia. Being seorang yang tak suka benda 'pending-pending' one shine afternoon i decided that we have to settled it by today.

Terbeli dua

Hahaha .. mak nya pun dapat juga ~ This shocking pink Miss Adidas is only RM99. Tak terdaya teman nak menolak ~ 'kopak'.  Tehehehe

Sebelum keluar tu .. habis selimut cadar satu rumah Misz-ella dobi. Rehat 5 minit je mesin tu pastu sambung lagi. Kalau la mesin tu boleh bercakap, dah tentu teman udah disumpah seranah camni ~ Penatlah!! Bodoh punya Misz-ella. Tehehehe.

8 comments:

whitecappuccino said...

wow! miss adidas yg really shocking pinknya! comey jah!

whitecappuccino said...

memang shocking pinknya! tapi really comey!

Nory Zoulkefle said...

Kalau shopping barang2 sukan ni memang best beli kat Al IKhsan,..harga pon berpatutan..

azieazah said...

Cantik sangat kasut shocking pink tuuu..! I like!

Mak Wardah said...

Kc, kalau dah namanya mak, anak juga didulukan, dah namanya wanita tershopping juga.

Kniedaz said...

Untunglah ada matahari di sana...di sini mendung banyak kain tak kering...comel kasut pink tu

gadisBunga™ said...

belian berbaloi takpe KC!

ainnoraini said...

cantikkk...saya pun nak cari kasut sukan jugak ni...hajat dihati nak gi jogging la konon2nye...nak yg baru kasi semangat sikitkann..