Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hai la Duit. Lets Do-it Duit

Hai. Hai. Hai.  Tetiba keliru.  Konpius. Menganga. Geleng kepala.  Tanda tanya. Helo-lo-lo'. .... al-siapakah yang telah masukkan sejumlah wang 4 angka dalam akaun Misz-ella ye? Siapa kah gerangan .. apakah tujuan? Baik mengaku.  Kenapa bagi i duit? Ish .. ish .. ish .. macam tau-tau je bulan ni dompet i kempis kerana 3 Agensi Kerajaan.  4 angka melayang .. dan 4 angka muncul tiba-tiba. Iskkkk .. magic ke ni *sambil tenyeh mata tak percaya*

Eeeeeee .. tak baik tau. Nak bagi tapi nak main surprise-surprise la pulak.  I dont like surprise ok .. i hate question mark.  I hate butterfly dancing in my head.  Pikir. Pikir. Dan pikir lagi.  Ada customer bayar duit Seaweed Collagen ke? Ada customer bayar duit Vitamin C ke? Takkan sampai 4 angka kottttt ...

Tak kira. Monday ni nak investigate. 

Alala Duit. Duit. Duit. Lets do-it do-it duit. Perghhhh ... tetiba nyanyi. Hihihi.

3 comments:

ummi_khalish said...

assalam kakchik ella..wau,bestnyer kalau tetiba kita pun dpt duit banyak macam tu..mesti seronok sgt kan?(maklumlah duduk rantauan,xde ape2 pinjaman,bantuan,hanya pandai2 sendiri n bantuan zakat untuk teruskan pelajaran dan kehidupan..)pelik2,sapelah yg masukkkn tu?napelah x bg kat dil ni juga?hehehehe...gurau2...

selamat berinvistigate kakchik...hehehe.

Sukma Haron said...

rezeki nie...sapa ler gerangan yang ter bank in kan duit tu ekkkk....????

Kesuma Angsana said...

rezeki tu KC !