Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sibuk

Hmmmm .. sibuk sangat 2, 3 hari ni sampai rasa tak cukup kaki tangan untuk buat itu ini. Tapi masalah sebenarnya bukanlah kaki dan tangan tapi masa.  Masa yang semakin mencemburui saya. Terlalu banyak yang perlu saya selesaikan tapi terlalu sedikit masa yang bersisa untuk saya. Tambahan lagi Line Maxis saya dah kena "block".  Sunyi gila weih tanya WatssApp dan Viber dari kawan-kawan. Seriyus rindu gila kat Geng WatssApp saya. Tunggu ye adik-adik Kc.  Till Kc settle everything here, then kita akan bergurau senda semula seperti dulu.  Sekarang saya busy sangat .. nak kemas barang, nak angkat kotak, nak buat paperwork .. Oh Myyy .. banyak yang unsettle rupanya.  Hurmmm .. ada sapa-sapa nak tolong saya?

7 comments:

Sukma Haron said...

saya pun busy gak blogwalking kat uollsss,,,,....

diana said...

angkat tangan)
heheheh

diana said...

angkat tangan)
heheheh

diana said...

angkat tangan)
heheheh

Kesuma Angsana said...

xpe take yr time.. faham sagt bila kita busy tu KC

Chekgu Azrine said...

saya!!!tolong tgok boleh tak kak??hehehe

gadisBunga™ said...

saya pun nak cari org tolong nih!