Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Cerita Terkini

Lama Misz-ella menyepi, kan. Entah la kenapa .. Misz-ella tengok blog macam tak da rasa .. entah mana hilangnya emosi kasih sayang pada Blog ni. Tapi kannnn .. awak semua best la .. awak tetap datang walau tak da cerita baru dari saya. Terima kasih awak. Saya appreciate sangat-sangat. Hmmmm .. Lagi 2 hari Misz-ella nak bertamu di awan biru. Yeayyyy .. bawaku terbang wahai pesawat. Aku rindu pada awan biru itu.

Alhamdulillah atas semua kelancaran perjalanan hidup ini.  Perancangan Allah SWT itu sangat indah. Dulu Misz-ella selalu tertanya-tanya .. bagaimana nanti? Macamana? Sekarang segalanya terjawab dengan sendirinya. Segala-galanya dipermudahkan oleh Dia. Alhamdulillah.

Penyeri bahu terbaru - Tq sayang .. i love it so much.






Celebrating March's birthday di Hotel Royal Bintang Damansara.  24 orang ahli keluarga termasuk dua orang adik angkat saya (Jai dan Farees) dinner bersama untuk meraikan mereka-mereka yang lahir pada bulan Mac ... 4 orang semuanya.  Bulan Julai pun ada 4 orang *termasuk la i .. hehe* ada rezeki kita raikan lagi ye.  In Sha Allah.  

A lot more things happened in my life recently .. ada ketawa mesti la ada airmata, kan.  Barulah lengkap kehidupan ini dengan berbagai rasa. Tapi kannnn .. later-later i cerita ye. Simpan sikit untuk esok-esok.  My hotel room kat sana lengkap dengan PC .. nanti i update,  ye, tu pun kalau tak melepek kepenatan. Hehehe.  








9 comments:

Amin A. R said...

wahh.. terbang tinggi di awan biru..kemanakah?

diana said...

nak pi mana kakchik??

:: Mrs.Eady :: said...

Lumrah hidup :)

Kakcik said...

Blog kakcik pun kian terabai... :(

Tina Othman said...

wow holiday lg, kemana pula kc?

faraherda.razalan said...

Bday KC gak ke bln 3 ni?

Kniedaz said...

wah..seronoknya nak terbang...ke mana tu KC? Semoga lancar perjalanan ^_^

Mommy Lyna said...

selamat berterbangan! :D

Kesuma Angsana said...

meriah nyer KC !