Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Biru lagi?

Samada suratan atau kebetulan, dari pertengahan tahun lepas, baju Misz-ella banyak kaler biru. Wahhhhh .. u look so blue. Tup-tup pertengahan tahun ni dapat kerja di company yang warna korporatnya biru. Ok .. i chose kebetulan instead of suratan.

Received a gift from my fren Mary last Saturday and Omaigoddddd ... biru lagi??
By the way, Tqvm Mary. Its gorgeous and beautiful, konfem meletop bila i pakai nanti *perasannnn la sangat. Hahaha*


Serba biru hari Selasa malam Rabu
Sib baik i cerah ala kacang soya, any colour IN with me

Singgah minum petang dengan my bestfriend si Pinky Bedak Sejuk.  Kebetulan, Si Accountant ni pun biru juga bajunya .. she violet blue, i soft blue.  Looking backwards, masa umur 20an dulu, i suka warna pastel .. like brown, maroon and soft pink. Then i change to red.  Wahhhh .. suka gila kau kat merah masa tu *and still suka sampai sekarang* and ever since tahun lepas, i like falling in love with blue. 

Kata orang .. pastel bermaksud orangnya low profile dan lembut.
Merah bermakna orangnya konfiden dan berani.
Biru tandanya berjiwa halus, penyayang dan romantis.

Misz-ella romantis?
Bahahahaha *gelak besar*



3 comments:

Kakcik said...

Kakcik pun suka warna biru dan semalam kakcik terima sehelai tudung bewarna biru pemberian Azieazah... :)

:: Mrs.Eady :: said...

I likeee blue :)

diana said...

kakchik pakai kaler apa pun cantik dan mengancam..:)