Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Konflik di mana-mana

Dont tell me in this life u dont face a conflict.  Kurang rasa la hidup kita, kan.  Conflicts add values in your life.  Either bad or good, impact nya tetap ada.

Dont crack under pressure. I have been motivating myself, practising this in life.  Sebab tu i awet muda *tehehehehe ... perasan*

OK. Stress. Memang stress. Selagi boleh tahan, maka kita bertahan.  Dah tak boleh tahan, kita bagi je Surat Putus pada dia.  Perghhhhh .. senang je kau eh Ella. Apa kes pening-pening beb.  Mana yang boleh diringankan kita ringankan lah.  Tak best la kalau kepala dan bahu sokmo berat. Life is easy .. dont make it complicated. Bumi Allah Swt ini luas .. nikmatNya ada di mana-mana.  Kalau bukan disini .. di tempat lain lah makanya. Easy, right.

Hari ni Misz-ella pakai baju lama.  Blouse putih feveret saiz S dah fit my body back.  WaWaWa .. udah back to normal saiz *sukaaaa sgt*.  

Lunch today with 2 heroes infront of me.  Thank You Officemate.  Joke-joke yang light up my day .. harini 'rolling tears' .. not because of i am sad .. but because teringat satu peristiwa di sana dimana saya dijaga oleh kesemua Hero-hero saya. 
Memori - sesekali datang menghiris hati *sobs*

How i wish i can tell you everything but i can't .. atas sebab-sebab yang tersendiri.  How i wish everyone will understand ... tapi sayang bukan semua dan sudahnya akulah mangsa. *sobs*

Down? Off course tapi cepat-cepat la Up kan diri.  Mana my kesayangan? Meh sini .. i need your shoulder to cry *sobs*

Sekian.  Entry tulus dari hati.  How i wish you understand ...








5 comments:

Cik Puan Rara said...

sbr ye kak.hope sume ok2 je eh =)

Irfa said...

size s?
saya yang 15 tahun dulu kot
huhu

:: Mrs.Eady :: said...

:)

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik for u yer KC !

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik for u yer KC !