Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mengopi

Masa untuk mengopi dengan all this beautiful lady. Yang sorang penat berlari sana sini, yang sorang penat minda fikir itu ini, yang sorang tengah fikir esok nak fly ke Bali.


Confirm la Misz-ella punya, kann. My second cup of coffee for the day. 

Buat peminat kopi macam Misz-ella dan Umi, time order air mesti ingat Kopi.  At one time, i was so stress and rasa nak demam, i told Mr. Rostam .. i nak demam.  Ehhh .. jangan demam, esok kita ada Function. Apa kata gi makan Panadol.  Apa kelas makan Panadol Encik Rostammm .. jom la minum kopi, coffee will make me happy. Terus dan-dan tu Misz-ella buat se mug coffee.  After that incident, whenever they see my sour face, terus diaorang offer i kopi. Minum kopi itu terapi. Hihihi.


Red Velvet & Baked Fish juadah siang tadi.  Terima Kasih tukang belanja.  Awak buat saya sangat gembira bila kita 'flashback memory' bersama. Memory which has become history. Sesekali terkenang, mencuit hati.  


3 comments:

Kakcik said...

Kalau nak belanja kakcik, sila belanja milo ais ye...

eh! tetiba je... :)

Rai Ourkizuna said...

telan liur berkali kali tengok red velvet kakkk~

Kesuma Angsana said...

pergh mmg best giler ni kc