Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan Bubur

Wahhh .. tetiba sakit berulang lagi.  Walhal Ahad malam tu dah tak da apa-apa .. tup-tup Rabu tengahari pedih ulu hati menyerang lagi. Petang tu makan Gaviscon tapi sampai ke malam perut jap-jap pedih .. jap-jap OK.  Yang tak tahan tu sakitnya pakej dengan 'diarrhea" sekali. Jap-jap gi toilet.  Aduiii .. badan lembik dah ni. Dan sekarang, pukul 6 pagi Khamis, pedih perut masih terasa, dan masih ada 'diarrhea'.  Ishhh .. sayang la kalau tak dapat gi kerja. *sobs*

Disebabkan dah kena pedih ulu hati, makanya lunch Rabu ni  hanya Bubur Mc D. Tu pun tak larat nak habis kan .. makan separuh tak mau sudah. Its not nice lah tapi heran tengok Encik Rostam makan sampai licin. Sedap ke? Tak sedap punnn ..

Kelas Aero hari Selasa malam Rabu

Hepi kan kami semua .. peluh sehat .. badan cergas .. bad mood pun tak da lagi.
Jom bersenam untuk kesihatan. 





2 comments:

Rai Ourkizuna said...

kalau badan tak sihat, makanan sedap pun boleh jadi tak sedap KC.. semoga cepat sembuh ya.. take care

Kesuma Angsana said...

KA pun kalau sakit, mmg cari bubur nasi mcm ni !