Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Cinta Pandang Pertama. Cinta Satu Malam.

Once, somebody told me dia jatuh Cinta Pandang Pertama when the first time he saw me. Misz-ella tak percaya .. sampai sekarang tetap tak percaya. Wujud ke Cinta Pandang Pertama? For me tak logik.  Watever .. biarlah jadi misteri dan rahsia dia sampai bila-bila. Me?  Malas mau fikir. Afterall .. dah jadi History.

Dalam banyak cinta .. Cinta Satu Malam jugak yang best. Catchy music, fun and easy step.

Maa .. tukar baju .. cantik sangat ni Ma .. nanti orang ngorat. Ek elehh .. tetiba je. Puluh kali pakai baru harini perasan? Untung kan dapat anak sulung lelaki? He is so protective .. memang tercapai la hajat Encik Asben yang kalau boleh nak anak sulung lelaki so that dia boleh jadi pelindung. Dia kata kalau boleh yang sulung biarla lelaki nanti dia boleh jaga adik-adik dan mak dia. Takdir Tuhan .. banyak kali pregnant hanya satu yang survive. Hajat dia dimakbulkan Tuhan. Hajat kami nak anak ramai tak tercapai. Walau sedikit jeles tengok orang beranak ramai ..tetap bersyukur dengan kurniaanNya walau hanya seorang sahaja. God has its own plan for us. Aku dah lama REDHA.

Cinta Satu Malam .. Girl Just Wanna Have Fun .. Rythm Gonna Get You .. Baraa-Baraa Beree-Beree .. Rasa Sayang ~ One hour full of fun. Ambik gambar dalam cermin. Skirt Adidas tu dah lama beli baru harini pakai. Tu tandanya i dah mengecik sebab masa beli dulu saja beli yang langsung tak fit boleh masuk body so that it will motivate me to tone up my body and it works!! Even it sound a bit weird but i like to challenge myself to do something and go for it.  Ye memang betul dah boleh pakai balik baju saiz S even my hobby is makan. Berbaloi babe melabur dan sabar menanti saat memakai Skirt Adidas yang mahal tu. We miss Dr. Rozzana and Ismayanti at the class. Yang sorang busy dengan Exam paper sorang lagi dengan Branch meetingnya. Hope to see them next month and gonna have fun together.

Heyyy .. i'm gonna reveal Rahsia kulit cantik, tenaga tinggi dan tidur kualiti. Tengah tunggu green light nak publish that entry. Produk Unisex yang terbukti berkesan for me.  Tiga bulan bersama nya ~ makin lama makin cinta.  Even a bit pricey .. its worth spending on it.  Tunggu ye.

Dah pukul 12:15 malam. Nak paksa mata untuk tidur. Esok pagi-pagi nak masak Nasi Ayam untuk famili lepas tu nak pergi kerja macam biasa.  Boring la wey duk rumah sorang-sorang masa MC. Ok dah takmo cakap lagi. Bye. Good night.





2 comments:

Rai Ourkizuna said...

comelnya skirt tu kak.. saya nak carik gak lah.. buat aktiviti kat rumah.. hahaha..

Irfa said...

size S ?
kagum 14kali
hehe