Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Changes

Good morning Sunday. Cantik matahari pagi ni. Sabtu semalam cuaca sangat panas. Aircond maximum pun tak rasa.

I did some changes on my blog.  Tiada lagi imej putih suci tapi imej warna warni. Tiada lagi 'template' plain tapi dah 'template' lain.

I have open my comment option to All includes Anonymous .. considering my blog reader yang not only blogger but also non-blogger.  Dulu i block Anonymous sebab i rasa sangat tak adil untuk orang memberi komen dengan menyembunyikan identiti diri. Tapi bila ada yang hantar email untuk komen .. alalala .. menyusahkan pembaca je, so tak pe lah .. kita bukak kotak komen tu kepada sesapa sahaja sekarang ni. Tapi kan .. memandangkan saya sudah bersifat pemurah, sila komen dengan berhemah.  Kita kan manusia yang penuh dengan budi bahasa. Bye.

2 comments:

akmall said...

cantik... eh, akak still moderate kan komen kan?

Kniedaz said...

hehe...baik KC....komen mmg kena berhemah xmau sakitkan hati org