Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bosan lah

Yup .. memang bosan duduk sorang-sorang.  Tak bawak balik pulak laptop office kalau tidak at least boleh buat kerja dari rumah. Tu la kan, baru sikit Allah bagi dugaan iaitu sakit dah kebosanan.  Kalau kat ofis lama dulu MC pun Misz-ella datang kerja, tak siapa kesah.  Tapi tempat baru ni tak leh la nak buat camtu, apa pulak kata orang. Hurmm .. lain tempat lain orangnya.

Being sorang yang ligat and always on the move, duk rumah keseorangan memang rasa tak boleh blah.  Tengok Tv? No. No. I bukan Minah TV definitely. So melepak je lah sehari ni.  Malam ni patut jumpa Customer, looks like i have to cancel it as i am not fully recover.

Thanks so much pada yang WhtsApp dan Mesej mendoakan Misz-ella sehat.  I sakit sikit je  .. tak teruk mana. You all so sweet lah. Meh nak peluk sorang-sorang ketat-ketat.

And now, watching my favorite movie White House Down buat kali yang entah ke berapa.  Tengok kat wayang sekali,kat CD berulang kali.  Hero handsome siot. Misz-ella suka tengok benda yang cantik.  Its therapy, right.

Tapi kan, Hero sekarang tak boleh lawan hero dulu-dulu.  Richard Gere so handsome and romantis dalam Pretty Woman.  Harison Ford dalam Indiana Jones, Bruce Willis botak-botak pun i suka and Keanu Reeves sangat bergaya dalam Speed. Manusia .. makin lama makin berharga, kann. OK dah. Nak gi makan Nasi Goreng Kampung dorang beli. Nak sehattt ... i miss my office. Bye.